Recepti 10. travnja 2020.

Ne voliš bakalar? Imamo tri ideje za današnji ručak

gastro postao gastro.24sata.hr
Iako je bakalar veoma ukusan, pogotovo kada se s većom pažnjom priprema na petak prije Uskrsa, ne vole ga baš svi. Stoga ti u nastavku donosimo tri alternative za današnji ručak.

Veliki petak mnogi od vas obilježit će postom. Tradicionalno, neki će pripremiti bakalar, no što je s onima koji ipak nisu u mogućnosti njega pripremiti ili s onima koji ga možda ne preferiraju? 

U nastavku ti donosimo alternativne recepte za koje znamo da će ti se svidjeti. Jednostavni i ukusni, a neke si možda već i radila.

Zapečeni štrukli

Zapečeni štrukli odlična su ideja nevezano koja je prigoda ili koje je doba godine. Slatki ili slani, domaći štrukli nezamjenjivi su. Bilo da ih spremaš za doručak ili za popodnevnu slasticu, sigurni smo da će brzo nestati s tanjura. 

 

Zapečeni štrukli Možda vas zanima... Zapečeni štrukli - za svaku priliku i u svako doba godine Kolumne

 

 | Author: Vedran Bošković foto: Vedran Bošković

Brancin sa slanutkom i rajčicama

Za one koji ipak žele na svojem stolu ovoga petka vidjeti ribu, ovaj recept s filetiranim brancinom ili lubinom prava je delicija. Uz dodatak slanutka i rajčice, ovaj ručak izgledat će kao dio menija vrhunskoga restorana. 

 

Možda vas zanima... Za ručak: Brancin sa slanutkom i rajčicama Kolumne

 

 | Author: Sweet 'n' Salty by Matea foto: Sweet 'n' Salty by Matea

Lignje i krumpir iz pećnice

Ako pak voliš jednostavne i provjerene recepte za koje znaš da su brzi, poznaješ im namirnice i sigurna si da će se svidjeti svom tvojim ukućanima lignje i krumpir iz pećnice su za tebe. Gotove u samo pola sata, možeš ih poslužiti uz umak i uživati u dobro poznatim okusima.

 

Možda vas zanima... Lignje i krumpir iz pećnice - jelo za svaku priliku Kolumne

 

 | Author: Nešto slatko by Katarina foto: Nešto slatko by Katarina

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.