Špajza 16. kolovoza 2017.

Vrhunski odrezak uz savjete popularnih chefova

Jamie Oliver
foto: Pixsell.hr
gastro postao gastro.24sata.hr
Otkrijte tajne vrhunskih chefova za pripremu nevjerojatno dobrih odrezaka.

Giada De Laurentiis, Jamie Oliver i Anthony Bourdain su chefovi u čije savjete ne trebate sumnjati. Saznajte u nastavku kako oni pripremaju odrezak i olakšajte si tremu koju imate kad pripremate taj delikatni i poprilično skupi komad mesa.

 

Anthony Bourdain Možda vas zanima... Fenomenalni savjeti najpoznatijih tv chefova Špajza

 

Jamie Oliver je ponovno pronašao način za uštedu novca. U videu ćete naučiti više o vrstama odrezaka i o tome kako dobiti srednje pečen, sočan i dobro začinjen odrezak za upola manje novca.

 

 

Giada De Laurentiis više voli file mignon u kombinaciji s kozjim sirom. Dok Jamie svoje odreske usred pečenja premazuje maslacem, Giada koristi maslac umjesto ulja. Dobro začinjene komade kratko peče na tavici, a zatim ih stavlja u pećnicu sa sirom. Pogledajte u nastavku s kojim umakom poslužuje ovaj cijenjeni komad mesa.

 

 

Anthony Bourdain pak daje vrlo bitan savjet, bez obzira na recept. U kratkom videu pojašnjava zašto odrezak morate ostaviti najmanje 5 minuta nakon pečenja na drvenoj dasci ili tanjuru. 

 

 

Podijelite s nama slike odrezaka koje ste dosad pripremili.

Želimo vam ugodan dan!

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.