Morski gušti u Kadeni

Splitski restoran Kadena u subotu 15. ožujka organizira još jednu gastronomsku poslasticu na kojoj će ovog puta gostovati vrhunski chef David Skoko.
Vidi originalni članak

Gost iz restorana Batelina, koji je prošle godine proglašen za najbolji restoran u Istri, ukrstit će noževe i kuhače s domaćinom Bracom Sanjinom i gostima, kako najavljuju, priuštiti senzacionalnu večer. Inspiracija druženja u Kadeni je riba, pa će se na meniju Davida Skoke naći trlje, inćuni, palamide, morske mačke, sipe, rakovice, tune i mnoge druge morske delicije. Da se cijela priča savršeno zaokruži pobrinut će se vinarija Degrassi Wines i odabirom kapljice upotpuniti okus jetrica od morske divljači na marmeladi od luka ili carpaccia od bijele ribe.

Ako ste raspoloženi za nezaboravne gastronomske užitke pridružite se u subotu od 19.30 sati u Kadeni tandemu Skoko - Sanjin, kojima će u pomoć priskočiti jedinstvena vina Degrassi.

Naslovna fotografija: Mateja Vrčković

Posjeti Gastro.hr