Mare's trip Pažanin, Sanjin i Zirojević oduševili nesvakidašnjim jelima od ribljih iznutric… Sve bitniji restoran na gastro sceni Hrvatske, Bicko na staroj karlovačkoj cesti, još je jednom bio dovoljno lud i hrab… Recenzije
15. ožujka u Bicku Festival ribljih iznutrica u Bicku - najbolji domaći chefovi u čudesnim ulogama Nakon što su bonkulovićima i ljubiteljima «siromaške kuhinje» pokazali na kakvu se razinu vrhunske gastronomije mogu di… Najave
Nutrijada Bicko Najveći hrvatski chefovi uživali u iznutricama! Većina nas točno zna što voli, a što izbjegava jesti, a ako vam namirnice kao što su gusja jetra, srca, jetrica, obrazi… Recenzije
Veliki majstori kuhinje Crvena riža s kaneštrelama Ivana Pažanina i Brace Sanjina Kolege i veliki prijatelji Ivan Pažanin i Braco Sanjin nedavno su udružili snage i pripremili primamljivo jelo sa školj… Recepti
volimo iznutrice Sanjin i Zirojević najavili Morsku Nutrijadu! Iznutrice su trend u cijelome svijetu, kod nas su rezervirane za radničko težačka pleća, ali ono što se nedavno dogodil… Kolumne
Sjajno! Palačinka od blitve punjena rižotom od kozica Chef Braco Sanjin otkrio je tajnu najukusnijih mediteranskih palačinki Recepti
Gastro.hr Hobotnica na Bracin način Skuhanu hobotnicu poslužite s pireom od pečene muškatne buče i otkrijte nove okuse
Gastro.hr Mediteranski blagdanski jelovnik chefa Brace Chef splitskog restorana Kadena za blagdane predlaže hobotnicu s bučom, raviol punjen bakalarom i splitsku tortu .
Gastro.hr Pšenica s dimljenim plodovima mora Stručnjak za plodove mora, chef splitskog restorana Kadena i naš suradnik Braco Sanjin opet nam je ponudio neobičnu kom…
Gastro.hr Morski gušti u Kadeni Splitski restoran Kadena u subotu 15. ožujka organizira još jednu gastronomsku poslasticu na kojoj će ovog puta gostova…
Gastro.hr Viški brudet na Bracin način Chef splitskog restorana Kadena, Braco Sanjin još jednom je napravio odmak od tradicionalnog načina spremanja brudeta i…
Gastro.hr Rajčica u dvije varijante Chef savjeti bogatiji su za još jednog majstora koji svoje kuhanje definira kao modernu verziju tradicionalne mediteran…