13. ožujka 2014.

Morski gušti u Kadeni

skoko.jpg
1/2
gastro postao gastro.24sata.hr
Splitski restoran Kadena u subotu 15. ožujka organizira još jednu gastronomsku poslasticu na kojoj će ovog puta gostovati vrhunski chef David Skoko.

Gost iz restorana Batelina, koji je prošle godine proglašen za najbolji restoran u Istri, ukrstit će noževe i kuhače s domaćinom Bracom Sanjinom i gostima, kako najavljuju, priuštiti senzacionalnu večer. Inspiracija druženja u Kadeni je riba, pa će se na meniju Davida Skoke naći trlje, inćuni, palamide, morske mačke, sipe, rakovice, tune i mnoge druge morske delicije. Da se cijela priča savršeno zaokruži pobrinut će se vinarija Degrassi Wines i odabirom kapljice upotpuniti okus jetrica od morske divljači na marmeladi od luka ili carpaccia od bijele ribe.

Ako ste raspoloženi za nezaboravne gastronomske užitke pridružite se u subotu od 19.30 sati u Kadeni tandemu Skoko - Sanjin, kojima će u pomoć priskočiti jedinstvena vina Degrassi.

Naslovna fotografija: Mateja Vrčković

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.