za bolju gastronomiju
Pronađeno 58 rezultata za tag „
david skoko
”
jedva čekamo!
David Skoko snima novu emisiju, ovaj put putuje i kuha u food trucku!
Omiljeni chef David Skoko prošle je godine oduševio sjajnim serijalom "David Skoko: Motor, loza, kuhača", a sada kreće …
jedinstveni projekt
Goveda jedini na svijetu hrane konopljom, projekt oduševio Davida Skoku!
Tvrtka Hemp Histrica na svom imanju u selu Murari uzgaja Black Angus goveda koja jedini u svijetu hrane konopljom. Tako…
GR8 Coffee Festival
Počeo je GR8 Coffee Festival, evo kako je prošao prvi dan...
GR8 Coffee Festival traje do subote 25. svibnja. Jučer smo dobili pobjednika u latte artu, jela s kavom kuhao chef Davi…
GR8 Coffee Festival
David Skoko marinirat će tunu u kavi i pripremati cappuccino od graha!
Od 23. d0 25. svibnja na Zagrebačkom velesajmu, u paviljonu 9, održat će se GR8 Coffee Festival koji će se baviti omilj…
David Skoko, Istarski žg…
David Skoko na Dolcu počastio građane istarskim specijalitetom
tips & tricks
David Skoko: Kako ispeći ribu, bez da se presuši
Slavni chef veliki je ljubitelj plave ribe, a uz omiljenu skušu rado pravi i maštovita jela od skromnih srdela. Donosim…
zvjezdano gostovanje
Što se dogodi kad David Skoko gostuje u Maredu? Uživamo u divnim jelima iz mora…
U zagrebačkom restoranu Maredo ovaj je tjedan gostovao chef David Skoko, a kuhinju je dijelio sa sjajnim mladim domaćin…
Weekend Food Festival
Weekend Food Festival u Rovinju se ne propušta
Posjetitelja Weekend Food Festivala očekuju brojni zanimljivi paneli, svjetske i domaće kulinarska zvijezde, besplatni …
sjajno gostovanje
Chefovi David Skoko i Luka Džamarija pripremaju pravi spektakl u Maredu
Bit će ovo sjajan spoj mladosti i iskustva u utorak 16. travnja u zagrebačkom Maredu kada goste očekuje odličan riblji …
Weekend Food Festival
Treći vikend u travnju rezerviran je za Weekend Food Festival
Weekend Food Festival okuplja najbolje iz regije i spaja zabavu, okuse i umjetnost gastronomije, a ove godine održat će…
weekend food festival
Weekend Food Festival odgovara na pitanje "Zašto Slovenci to rade bolje?"
Otkrivamo teme i sudionike Weekend Food Festivala čije će se ovogodišnje izdanje održati u Rovinju od 19. do 21. travnja
lovostaj je završio!
Genijalan recept Davida Skoke za pohane srdele
Chef David Skoko zalaže se za veću popularizaciju sitne plave ribe, poput srdela, te stalno osmišljava nove zanimljive …
novi koncept