David Skoko pomiče granice finog u Meat Districtu

Duško Marušić/PIXSELL
Meat District ponosno predstavlja vrhunsko gastro iskustvo u suradnji s jednim od najistaknutijih imena hrvatske kulinarske scene – Davidom Skokom.
Vidi originalni članak

Njegovo iznimno umijeće, inovativnost te kreativna autentičnost pri stvaranju novih i neobičnih okusa od poznatih namirnica uvijek iznova pomiče granice izvrsnosti.

Ipak njegove je delicije najbolje pustiti da govore same za sebe, a govore tisuću morskih jezika. Stoga Vas pozivamo da nam se pridružite u četvrtak, 7. prosinca u 16.00 h, u restoranu Meat District.

 

MEAT DISTRICT Sjajna nova gastro destinacija u srcu Zagreba

 

Rame uz rame Davidu Skoki, stat će i Martin Miloloža koji će pripremiti jedan mesni slijed, a na kraju svoje nepce prepustite pomno složenim okusima slatke Istre koje će pripremiti pastry chef Ana Mišković.

Menu by David Skoko

  • Soljeni cipal s tostiranim sjemenkama i kremom od mandarina i papra
  • Crni ragu od sipica s njokima od skute
  • Confit skuše sa zapečenim radičem, karameliziranim lukom i čipsom od tapioke

Meat by Martin Miloloža

  • Odležani ramstek s pjenicom od cikle i buče na kremi od istarskog terana

Desert by Ana Mišković, @aninikolacici

  • Slatka Istra u šest okusa - sladoled od istarskog pomikakija na karameliziranim mrvicama kolača od rogača i ovčje skute; confit od pomikakija u maslinovom ulju; krema od limuna; creme fraiche od istarskog šafrana; coulis od žižula i malina; karamelizirana bijela čokolada s bademima i listići 24-karatnog zlata

Wine by Vinarija Kabola

Posjeti Gastro.hr