Njegovo iznimno umijeće, inovativnost te kreativna autentičnost pri stvaranju novih i neobičnih okusa od poznatih namirnica uvijek iznova pomiče granice izvrsnosti.
Ipak njegove je delicije najbolje pustiti da govore same za sebe, a govore tisuću morskih jezika. Stoga Vas pozivamo da nam se pridružite u četvrtak, 7. prosinca u 16.00 h, u restoranu Meat District.
Rame uz rame Davidu Skoki, stat će i Martin Miloloža koji će pripremiti jedan mesni slijed, a na kraju svoje nepce prepustite pomno složenim okusima slatke Istre koje će pripremiti pastry chef Ana Mišković.
Menu by David Skoko
- Soljeni cipal s tostiranim sjemenkama i kremom od mandarina i papra
- Crni ragu od sipica s njokima od skute
- Confit skuše sa zapečenim radičem, karameliziranim lukom i čipsom od tapioke
Meat by Martin Miloloža
- Odležani ramstek s pjenicom od cikle i buče na kremi od istarskog terana
Desert by Ana Mišković, @aninikolacici
- Slatka Istra u šest okusa - sladoled od istarskog pomikakija na karameliziranim mrvicama kolača od rogača i ovčje skute; confit od pomikakija u maslinovom ulju; krema od limuna; creme fraiche od istarskog šafrana; coulis od žižula i malina; karamelizirana bijela čokolada s bademima i listići 24-karatnog zlata
Wine by Vinarija Kabola