Družite se s nama i naučite male kulinarske trikove na novom blogerskom meetup-u

Lidija Lončarić
Ovog ćemo se petka u Enzitinoj kuhinji ponovno družiti s našim vrijednim blogerima, a tema koju smo vam pripremili mogla bi vas natjerati da nam se pridružite...
Vidi originalni članak

Naši su blogeri vrijedno spremali neobične recepte, pa će tako novi Gastro meetup biti posve drugačiji, s temom koja bi vas mogla oduševiti.

 

3. gastro meetup Treći gastro blog meetup u znaku tijesta, kave, dobrih mirisa i okusa

 

Darko Kontin, Kasandra s bloga Forking Croatia, Vedran s bloga Začinjeno s ljubavlju, Andrea s bloga Cukar te Matija i Željka s bloga Sweety&Spicy ovog će nam petka pripremati - palačinke na sto i jedan način.

Slane ili slatke, pripremljene s različitim brašnima, nadjevima i slatkim dodacima, palačinke su uvijek dobrodošao zalogaj kada su u pitanju druženja, pa nas posebno veseli isprobati što su za ovaj meetup pripremili naši omiljeni foodieji. 

 

 

Kratku, ali slatku radionicu pripreme palačinki i male slastičarske trikove otkrit će nam Ivana Čuljak Chulo, a za osvježenje se pobrinula ekipa iz The Garden Breweryja u čijem ćemo Sour pivu uživati uz slane i slatke zalogaje.

Pratite nas putem naših društvenih mreža, Facebook stranice i Instagram profila, gdje ćemo se javljati prijenosima uživo te s vama podijeliti male kulinarske tajne velikih domaćih blogera.

 

Posjeti Gastro.hr