Sweety&Spicy ZAGORSKI MLINCI Pripremi ih kod kuće i oduševi goste Za pripremu tradicionalnih mlinaca potrebna su dva sastojka - brašno i voda... 25' 7' 6 Recepti
nedjeljni ručak RUČAK ZA 5! Sporo pečeni svinjski vrat i pikantna salsa Ne znam kako je kod vas, ali kod mene je nedjelja oduvijek bila predviđena za neko fino meseko. S obzirom na to da sam … 25' 100' 8 Recepti
Odabrali blogeri! Što kuhati ove jeseni - imamo meni za cijeli tjedan Imamo recepte za sjajna jesenska jela prema receptima naših najdražih blogera... Od ponedjeljka do nedjelje - za neke d… Recepti
sweety&spicy Evo kako možeš napraviti domaće ćevape i lepinje Odlučio sam ići na čisti okus i jednostavnost. Sol, papar, malo ljute paprike za pikantnost, mineralna, luk i češnjak... Kolumne
Sweety&Spicy Od viška svježeg sira napravi starinsku pitu Ako imaš viška svježeg sira, eto ideje za brzu i ukusnu večeru (a i doručak idući dan)... Kolumne
Sweety&Spicy Galette s breskvama - brza ljetna poslastica Sezonu bresaka iskoristi za pripremu brzog i pristupačnog rustikalnog klasika s prhkim tijestom... Kolumne
Sweety&Spicy Recept za lignjune iz pećnice inspiriran Grčkom Ljeto i vrućine traže laganu hranu, onu mediteransku. Grčka se činila kao odličan izbor smjera u kojem želim ići. Odluk… Kolumne
Sweety&Spicy Baci se na posao i pripremi finu štrudlu od trešanja Iako obožavam kremaste kolače, štrudle su mi nekako posebno srcu drage. Volim jela s elementom hrskavosti, a ima li što… Kolumne
Sweety&Spicy Pripremi švedske mesne okruglice s pire krumpirom S putovanja u Švedsku vratili smo se s receptom za Köttbullar - mekane mesne okruglice... Kolumne
Sweety & Spicy Dedini šnicli - tradicionalno dobar ručak Svi uvijek govore o bakinoj kuhinji, no u mojem slučaju i deda fino kuha, a jedan od njegovih specijaliteta su - Dedini… Kolumne
Sweety&Spicy Ušećereni bademi - izvrsna grickalica i još bolji poklon Orašasti plodovi poput badema, lješnjaka, oraha, pistacija, indijskih oraščića obogaćuju okus naših slastica, ali i dru… Kolumne
Sweety & Spicy Što se to fino jede na Kubi? Nedavno sam se vratio s puta na Kubu, a u deset dana lutanja kubanskim otokom kušao sam 15-ak jela te ću vam kroz ovaj … Kolumne
Sweety&Spicy Gazpacho: Lagani obrok za visoke temperature Tijekom pripreme juhe od rajčice - Gazpacha, Matija koji stoji iza bloga "Sweety&Spicy" zaključio je da ga ova hladna j… Kolumne
Sweety & Spicy Boeuf Bourguignon - slasni klasik francuske kuhinje Na putovanje kroz okuse Francuske vodi te Matija Plašć, autor bloga "Sweety & Spicy" Kolumne