začinjeno s ljubavlju Raskošna pastirska pita ručak je za sve generacije Vjerujem da ova riječ “raskošna” malo bode u oči i odmah navodi na pitanje zašto sam ju okitio takvim epitetom. Tri vrs… Kolumne
testirao vedran bošković Španjolsko varivo od slanutka gotovo je za tren Ne moraš provesti nekoliko sati uz štednjak i provjeravati je li varivo skuhano. Pronašli smo puno bržu varijantu Špajza
začinjeno s ljubavlju Ova izvanredna torta neodoljivo podsjeća na knedle sa šljivama Knedle sa šljivama su jedan od jedno su od omiljenijih jela kod nas. Jedan od recepata koji će ti u potpunosti promijen… Kolumne
začinjeno s ljubavlju Slasne rajčice punjene junetinom Gastrolovac Vedran Bošković rajčice je napunio mesom, zapekao ih i poslužio uz tikvice, oraščiće i grožđe... Kolumne
Začinjeno s ljubavlju Ovaj recept za sezonski tart ne smiješ propustiti Ljeto i deserti se jako vole, a ja inspiraciju za ljetno kuhanje tražim kod sebe u vrtu i onom što pronađem. Ovog je p… Kolumne
začinjeno s ljubavlju Slasne rolice od tikvica u bogatom umaku od mesa Svaki dio recepta može biti samostalan, i mesni umak i rolice od tikvica, ali kombinirano je to nešto baš divno... Kolumne
začinjeno s ljubavlju Hrapoćuša - bogata torta iz bračkog mjestašca Dol Dno torte je gusti biskvit s orašastim plodovima, a nadjev je napravljen od bjelanjaka i oraha... Kolumne
začinjeno s ljubavlju Pasteis de nata - slatki zalogajčići s lisnatim tijestom Jeste li već probali pasteis de nata, tradicionalne portugalske poslastice od lisnatog tijesta? Kolumne
Začinjeno s ljubavlju Hasselback tikvice - je li ovo novi omiljeni recept sezone? Nešto mi je malo usporio ritam objavljivanja recepata, ne volim to, ali dogodi mi se ta faza s vremena na vrijeme. Iz n… Kolumne
začinjeno s ljubavlju Slasna pita od špinata i sira garantirano popravlja dan Kada je pita od vučenog tijesta u pitanju za mene je samo jedan kraljica a to je zeljanica! Bilo od zelja, špinata ili … Kolumne
ADVENTSKI KALENDAR Kako pripremiti ukusne domaće karamele s nekoliko sastojaka? Jestivi božićni pokloni uvijek su dobra ideja pa sam se tako i ja odlučio poigrati s nekoliko sastojaka kako bi dobio o… Špajza
GASTRO ZVIJEZDA 2019. Vedran Bošković: "Čestitke stižu čak iz Australije" Otkako je proglašen Gastro zvijezdom 2019. godine, Vedranu su čestitke stigle čak iz daleke Australije... Špajza
GASTRO ZVIJEZDA 2019. Nova Gastro zvijezda je – Vedran Bošković! Nakon blogova „Domaćica“ i „Mama, ja sam gladan“, titulu najboljeg food bloga nosi i „Začinjeno s ljubavlju“. Špajza
GASTRO ZVIJEZDA 2019. Začinjavanje s ljubavlju Vedrana je dovelo do superfinala U superfinalu Gastro zvijezde, u kategoriji Tradicionalna kuhinja, je i Vedran Bošković. Autor je bloga Začinjeno s lju… Špajza
GASTRO ZVIJEZDA 2019. Tradicionalna je kuhinja "Začinjena s ljubavlju" U finalu Gastro zvijezde, u kategoriji Tradicionalna kuhinja, je i Vedran Bošković. Autor je bloga Začinjeno s ljubavlj… Špajza
začinjeno s ljubavlju Na Žrnovskoj makarunadi pojelo se gotovo 300 kila makaruna Godišnji odmor nas je ove godine odveo put Korčule. Smjestili smo se u uvali Tri žala, koji kilometar od Žrnova i svega… Kolumne
Chill&Grill 2019. Super recepti s Bundeka: Fini azijski sendviči i 'party' wok Danas smo na Chill&Grillu zagrijavali za sutrašnju proslavu Praznika rada, kada su na meniju afrička jela s grilla i pr… Špajza
Gastro meetup Družite se s nama i naučite male kulinarske trikove na novom blogerskom meetup-u Ovog ćemo se petka u Enzitinoj kuhinji ponovno družiti s našim vrijednim blogerima, a tema koju smo vam pripremili mogl… Najave
Začinjeno s ljubavlju Jedno tijesto, dva recepta: Rolice s pestom i savijača od šljiva Na trećem gastro meetup-u mijesili smo tijesta, kuhali čaj i kavu, a sve smo dodatno začinili kvalitetnim vinima i doma… Špajza