začinjeno s ljubavlju Zapečeni štrukli posebno nam prijaju zimi "Štrukli su još jedno naše tradicionalno jelo u kojem baš uživam i rado ga spremam", otkriva nam bloger Vedran Bošković… 30' 40' 8 Recepti
Odabrali blogeri! Što kuhati ove jeseni - imamo meni za cijeli tjedan Imamo recepte za sjajna jesenska jela prema receptima naših najdražih blogera... Od ponedjeljka do nedjelje - za neke d… Recepti
Začinjeno s ljubavlju NOVA TRADICIJA Uskrsni macaronsi sa šunkom Vedran s bloga Začinjeno s ljubavlju u ovom nam postuskrsnom periodu donosi fantastičan recept za slane macaronse koji … Kolumne
začinjeno s ljubavlju Raskošna pastirska pita ručak je za sve generacije Vjerujem da ova riječ “raskošna” malo bode u oči i odmah navodi na pitanje zašto sam ju okitio takvim epitetom. Tri vrs… Kolumne
Začinjeno s ljubavlju Hasselback tikvice - je li ovo novi omiljeni recept sezone? Nešto mi je malo usporio ritam objavljivanja recepata, ne volim to, ali dogodi mi se ta faza s vremena na vrijeme. Iz n… Kolumne
testirao vedran bošković Španjolsko varivo od slanutka gotovo je za tren Ne moraš provesti nekoliko sati uz štednjak i provjeravati je li varivo skuhano. Pronašli smo puno bržu varijantu Špajza
začinjeno s ljubavlju Ova izvanredna torta neodoljivo podsjeća na knedle sa šljivama Knedle sa šljivama su jedan od jedno su od omiljenijih jela kod nas. Jedan od recepata koji će ti u potpunosti promijen… Kolumne
začinjeno s ljubavlju Slasne rajčice punjene junetinom Gastrolovac Vedran Bošković rajčice je napunio mesom, zapekao ih i poslužio uz tikvice, oraščiće i grožđe... Kolumne
Začinjeno s ljubavlju Ovaj recept za sezonski tart ne smiješ propustiti Ljeto i deserti se jako vole, a ja inspiraciju za ljetno kuhanje tražim kod sebe u vrtu i onom što pronađem. Ovog je p… Kolumne
začinjeno s ljubavlju Slasne rolice od tikvica u bogatom umaku od mesa Svaki dio recepta može biti samostalan, i mesni umak i rolice od tikvica, ali kombinirano je to nešto baš divno... Kolumne
začinjeno s ljubavlju Hrapoćuša - bogata torta iz bračkog mjestašca Dol Dno torte je gusti biskvit s orašastim plodovima, a nadjev je napravljen od bjelanjaka i oraha... Kolumne
začinjeno s ljubavlju Pasteis de nata - slatki zalogajčići s lisnatim tijestom Jeste li već probali pasteis de nata, tradicionalne portugalske poslastice od lisnatog tijesta? Kolumne
začinjeno s ljubavlju Slasna pita od špinata i sira garantirano popravlja dan Kada je pita od vučenog tijesta u pitanju za mene je samo jedan kraljica a to je zeljanica! Bilo od zelja, špinata ili … Kolumne