Novi serijal Davida Skoke uskoro na HTV-u!

David Skoko David Skoko u vinariji Kozlović
Serijal "David Skoko: Motor, loza, kuhača" na male ekrane stiže 4. listopada, a među ostalima, u 9 epizoda vidjet ćemo kako se slavni Ribarev sin proveo i što je skuhao u vinarijama Kozlović, Matuško, Degarra...
Vidi originalni članak

Gledali smo ga 'nekad davno' u HRT-ovoj emisiji "Kruške i jabuke", imao je svoju emisiju "Stari gušti, nova kužina" na kanalu 24Kitchen, a uskoro ćemo slavnog chefa Davida Skoku gledati i u novom HTV-ovom dokumentarno-putopisnom serijalu. Serijal "David Skoko: Motor, loza, kuhača" u devet 25-minutnih epizoda donosi Skokine priče o 9 hrvatskih vinara, koje on posjećuje na svom motoru, kuha kod njih i uživa i druži se s njima za stolom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Skoko David (@ribarevsin)

Među vinarima koje je posjetio su Kozlovići (Istra), Matuško (Pelješac), Degarra (okolica Zadra)…, a emisije se počela snimati još proljetos. Redatelj serijala je omiljeni Radislav Jovanov Gonzo (kojeg najviše poznajemo po režiranju genijalni glazbenih spotova), scenaristica serije je Tanja Tušek, a producentica Inja Korać.

 

rasprava o održivosti David Skoko: "U praksi, malo je lokalnog i autohtonog u hrvatskoj gastronomiji"

 

Dok kuha u vinarijama, Skoko koristi isključivo lokalne namirnice i kod njih u gostima priprema zanimljiva i praktična, jednostavna i pristupačna jela na svom šarmantnom špaheru na drva… Jedva čekamo!

Još ti dugujemo najvažniju informaciju – prva epizoda serijala "David Skoko: Motor, loza, kuhača" prikazat će se u srijedu 4. listopada na Prvom programu HTV-a! Ma tko će izdržati do tada…

 

lovostaj je završio! Genijalan recept Davida Skoke za pohane srdele nova knjiga Knjiga "Znanost i umjetnost doživljaja hrane" obavezna je lektira za sve koji vole hranu!

 

Posjeti Gastro.hr