Zagrebački La Štruk donosi novi okus omiljenih štrukli

Instagram @la_struk Štrukli sa sipinim crnilom, kozicama i ikrom divljeg lososa - novi specijalitet iz La Štruka
Zanimljiv spoj tradicionalnog kontinentalnog specijaliteta i morskih namirnica u ponudu je uvrstio omiljeni zagrebački La Štruk. Najavili su, naime, novitet u svojoj ponudi - štrukle s crnilom sipe, kozicama i ikrom divljeg lososa
Vidi originalni članak

'Obični' kuhani, zapečeni slani ili slatki sa sirom, s orasima i medom, s jabukom i cimetom, s borovnicama, s tartufatom, s dimljenom paprikom ili bučinim košticama, juha sa štruklima ili pa štrukli prženi u dubokom ulju? Sve je to već dobro nam poznata ponuda zagrebačkog La Štruka, mjesta u koje Zagrepčani i njihovi gosti rado navraćaju kako bi se do mile volje izguštali u štruklima.

 

domaće je domaće Imamo recept! U 10 koraka do savršenih štrukli

 

Uskoro tamo ih čeka i novi okus - s tijestom s dodatkom crnila od sipe, s kozicama te ikrom divljeg lososa. Jedva čekamo probati ove morske štrukle, a slično reagiraju i obožavatelji štrukli i raznovrsne ponude La Štruka koji su svoje oduševljenje podijelili u komentarima ispod objave na Instagramu kojom se najavljuju novi štrukli.

"Uskoro nešto potpuno novo… sipa, kozice, ikra divljeg lososa", piše ispod objave s fotografijom novih štrukli koji zbilja izgledaju primamljivo. Vjerujemo da je i okus ovih netipičnih štrukli jednako primamljiv, a svoje dojmove javit ćemo vam čim ih probamo.

 

Špajza Carstvo štrukli u La štruku Recepti otrgnuti od zaborava Zagorski štrukli – po tradicionalnoj recepturi iz srca Zagorja tradicija Fantastični domaći štrukli od blitve i sira

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Štruk | Zagreb Cuisine (@la_struk)

Posjeti Gastro.hr