'Obični' kuhani, zapečeni slani ili slatki sa sirom, s orasima i medom, s jabukom i cimetom, s borovnicama, s tartufatom, s dimljenom paprikom ili bučinim košticama, juha sa štruklima ili pa štrukli prženi u dubokom ulju? Sve je to već dobro nam poznata ponuda zagrebačkog La Štruka, mjesta u koje Zagrepčani i njihovi gosti rado navraćaju kako bi se do mile volje izguštali u štruklima.
Uskoro tamo ih čeka i novi okus - s tijestom s dodatkom crnila od sipe, s kozicama te ikrom divljeg lososa. Jedva čekamo probati ove morske štrukle, a slično reagiraju i obožavatelji štrukli i raznovrsne ponude La Štruka koji su svoje oduševljenje podijelili u komentarima ispod objave na Instagramu kojom se najavljuju novi štrukli.
"Uskoro nešto potpuno novo… sipa, kozice, ikra divljeg lososa", piše ispod objave s fotografijom novih štrukli koji zbilja izgledaju primamljivo. Vjerujemo da je i okus ovih netipičnih štrukli jednako primamljiv, a svoje dojmove javit ćemo vam čim ih probamo.