Najave 31. listopada 2023.

Zagrebački La Štruk donosi novi okus omiljenih štrukli

crni štrukli
Štrukli sa sipinim crnilom, kozicama i ikrom divljeg lososa - novi specijalitet iz La Štruka foto: Instagram @la_struk
gastro postao gastro.24sata.hr
Zanimljiv spoj tradicionalnog kontinentalnog specijaliteta i morskih namirnica u ponudu je uvrstio omiljeni zagrebački La Štruk. Najavili su, naime, novitet u svojoj ponudi - štrukle s crnilom sipe, kozicama i ikrom divljeg lososa

'Obični' kuhani, zapečeni slani ili slatki sa sirom, s orasima i medom, s jabukom i cimetom, s borovnicama, s tartufatom, s dimljenom paprikom ili bučinim košticama, juha sa štruklima ili pa štrukli prženi u dubokom ulju? Sve je to već dobro nam poznata ponuda zagrebačkog La Štruka, mjesta u koje Zagrepčani i njihovi gosti rado navraćaju kako bi se do mile volje izguštali u štruklima.

 

strukli andreja saic.jpg Možda vas zanima... Imamo recept! U 10 koraka do savršenih štrukli Recepti

 

 | Author: Instagram @la_struk Priprema novih, crnih štrukli u La Štruku foto: Instagram @la_struk

Uskoro tamo ih čeka i novi okus - s tijestom s dodatkom crnila od sipe, s kozicama te ikrom divljeg lososa. Jedva čekamo probati ove morske štrukle, a slično reagiraju i obožavatelji štrukli i raznovrsne ponude La Štruka koji su svoje oduševljenje podijelili u komentarima ispod objave na Instagramu kojom se najavljuju novi štrukli.

"Uskoro nešto potpuno novo… sipa, kozice, ikra divljeg lososa", piše ispod objave s fotografijom novih štrukli koji zbilja izgledaju primamljivo. Vjerujemo da je i okus ovih netipičnih štrukli jednako primamljiv, a svoje dojmove javit ćemo vam čim ih probamo.

 

la sh2.jpg Možda vas zanima... Carstvo štrukli u La štruku Špajza Možda vas zanima... Zagorski štrukli – po tradicionalnoj recepturi iz srca Zagorja Recepti Domaći-štrukli-od-blitve-i-sira Možda vas zanima... Fantastični domaći štrukli od blitve i sira Recepti

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.