Dubravkin Put ugostio ljubitelje slovenskih vina

Privatni album
U najljepšem zagrebačkom restoranu predstavljeno je novo lice dobro poznate slovenske vinske kuće. Vinarija P&F Jeruzalem nastavlja tako poslovati pod imenom Puklavec Family Wines!
Vidi originalni članak

Veličanstveni oblizeki sjajne chefice Dubravkina Puta Priske Thuring, oduševili su okupljene uzvanike koji su uživali u njihovom sljubljivanju s novim naslovima u bogatoj paleti vina iz našeg najbližeg susjedstva.

Priska Thuring "Prošla sam teške dane u kuhinji, a danas uživam!"
 

Naime, na sat vremena od Zagreba nalazi se Ormož, a tamo i sjajna vinarija čije brendove pamtimo od davne mladosti...


 

S novim visokokvalitetnim vinima u ponudi, vinarija P&F Jeruzalem nastavlja poslovati pod imenom Puklavec Family Wines. Promjenom imena želi se stvoriti jači brand koji nastavlja njegovati tradiciju obitelji Puklavec, ali i ojačati veze kako s velikim timom zaposlenika tako i partnera. Također se želi napraviti jasna razlika između podbrendova ove slovenske vinarije.


slastica Torta od tamne čokolade i Cabernet Sauvignona

 

“S još većim naglaskom na kvalitetu naših vina, u budućnosti ćemo dodatno ojačati ponudu i tako doprinijeti Sloveniji kao vrhunskoj vinskoj destinaciji”, rekao je direktor vinarije Jorn Pedersen.

 


Pod robnom analizom došlo se do zaključka da se mora jasno izraziti razlika u kvaliteti vina, stoga se u ponudu uvode i dva nova branda – SevenNumbers i EstateSelection.
 

Recepti Gulaš od zeca

SevenNumbers, u koji spada sedam visokokvalitetnih vina, tako će se pozicionirati na tržištu kao premium brand. Cilj je otvaranje mogućnosti za prodaju vina u nove restorane visoke kvalitete u Sloveniji i izvan nje. U EstateSelection spada širok spektar vina čiji je omjer cijene i kvalitete idealan za veliki broj klijenata različitim lokacijama. Isto tako, EstateSelection vinima za hrvatsko i slovensko tržište pridodana je dodatna kvalitativna vrijednost što ih jasno razlikuje od vina rezerviranih za maloprodajni kanal.
 



Inovacija unutar brenda Jeruzalem Ormož je nova zlatna linija s tri vrhunska vina – Sivi pinot, Sauvignon i Traminec&rumeni muškat. Nova linija vrhunskih vina predstavlja ono najbolje iz Puklavec Family Wines. Kroz nju se isprepliću stoljetna tradicija i suvremeni pristup vrhunskih enologa zbog čega kroz svaki gutljaj pruža osjećaj punoće koju karakteriziraju slojevite arome. Ova visokokvalitetna i bogata vina idealno se sljubljuju s vrhunskim zalogajima što čini pravi užitak.


Sve te promjene samo će osnažiti vrijednosti na kojima se vinarija temelji još od 1934. godine, a to su obitelj, povijest, predanost i obrtništvo. Upravo je obitelj ključna vrijednost koju je istaknuo vlasnik vinarije.


slastica Creme brulee


“Preimenovanjem tvrtke produbljujemo tradiciju naše obitelji. Ponosan sam što ćemo pod novim imenom nastaviti s nasljeđem naših predaka te se dodatno povezati s velikim timom naših zaposlenika i partnera”, rekao je vlasnik vinarije Vladimir Puklavec.

I tako, uz fina vina, gulaš od zeca, ražnjić od brancina i fantastičan creme brulee - nadamo se što skorijem ponovnom druženju!

Posjeti Gastro.hr