Recenzije 12. svibnja 2017.

Dubravkin Put ugostio ljubitelje slovenskih vina

foto: Privatni album
gastro postao gastro.24sata.hr
U najljepšem zagrebačkom restoranu predstavljeno je novo lice dobro poznate slovenske vinske kuće. Vinarija P&F Jeruzalem nastavlja tako poslovati pod imenom Puklavec Family Wines!

Veličanstveni oblizeki sjajne chefice Dubravkina Puta Priske Thuring, oduševili su okupljene uzvanike koji su uživali u njihovom sljubljivanju s novim naslovima u bogatoj paleti vina iz našeg najbližeg susjedstva.

Možda vas zanima... "Prošla sam teške dane u kuhinji, a danas uživam!" Špajza
 

Naime, na sat vremena od Zagreba nalazi se Ormož, a tamo i sjajna vinarija čije brendove pamtimo od davne mladosti...

 | Author: Privatni album foto: Privatni album
 

S novim visokokvalitetnim vinima u ponudi, vinarija P&F Jeruzalem nastavlja poslovati pod imenom Puklavec Family Wines. Promjenom imena želi se stvoriti jači brand koji nastavlja njegovati tradiciju obitelji Puklavec, ali i ojačati veze kako s velikim timom zaposlenika tako i partnera. Također se želi napraviti jasna razlika između podbrendova ove slovenske vinarije.


torta Možda vas zanima... Torta od tamne čokolade i Cabernet Sauvignona Recepti

 

“S još većim naglaskom na kvalitetu naših vina, u budućnosti ćemo dodatno ojačati ponudu i tako doprinijeti Sloveniji kao vrhunskoj vinskoj destinaciji”, rekao je direktor vinarije Jorn Pedersen.

 

 | Author: Privatni album foto: Privatni album


Pod robnom analizom došlo se do zaključka da se mora jasno izraziti razlika u kvaliteti vina, stoga se u ponudu uvode i dva nova branda – SevenNumbers i EstateSelection.
 

Gulaš od zeca Možda vas zanima... Gulaš od zeca Recepti

SevenNumbers, u koji spada sedam visokokvalitetnih vina, tako će se pozicionirati na tržištu kao premium brand. Cilj je otvaranje mogućnosti za prodaju vina u nove restorane visoke kvalitete u Sloveniji i izvan nje. U EstateSelection spada širok spektar vina čiji je omjer cijene i kvalitete idealan za veliki broj klijenata različitim lokacijama. Isto tako, EstateSelection vinima za hrvatsko i slovensko tržište pridodana je dodatna kvalitativna vrijednost što ih jasno razlikuje od vina rezerviranih za maloprodajni kanal.
 

 | Author: Privatni album foto: Privatni album

Inovacija unutar brenda Jeruzalem Ormož je nova zlatna linija s tri vrhunska vina – Sivi pinot, Sauvignon i Traminec&rumeni muškat. Nova linija vrhunskih vina predstavlja ono najbolje iz Puklavec Family Wines. Kroz nju se isprepliću stoljetna tradicija i suvremeni pristup vrhunskih enologa zbog čega kroz svaki gutljaj pruža osjećaj punoće koju karakteriziraju slojevite arome. Ova visokokvalitetna i bogata vina idealno se sljubljuju s vrhunskim zalogajima što čini pravi užitak.

 | Author: Privatni album foto: Privatni album


Sve te promjene samo će osnažiti vrijednosti na kojima se vinarija temelji još od 1934. godine, a to su obitelj, povijest, predanost i obrtništvo. Upravo je obitelj ključna vrijednost koju je istaknuo vlasnik vinarije.


Creme brulee Možda vas zanima... Creme brulee Recepti


“Preimenovanjem tvrtke produbljujemo tradiciju naše obitelji. Ponosan sam što ćemo pod novim imenom nastaviti s nasljeđem naših predaka te se dodatno povezati s velikim timom naših zaposlenika i partnera”, rekao je vlasnik vinarije Vladimir Puklavec.

I tako, uz fina vina, gulaš od zeca, ražnjić od brancina i fantastičan creme brulee - nadamo se što skorijem ponovnom druženju!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.