Čokoladni dizani kolač za baš svaku priliku

Screenshoot
Jednostavno, čokoladno i fino - najbolji dizani kolač koji možete zamisliti sprema se u tren!
Vidi originalni članak

Pečete li kruh ili pizzu, nikako nemojte baciti ostatak tijesta. Upotrijebite ga kako bi pripremili divne male okruglice od dizanog tijesta. Napunite ih kockicama omiljene čokolade, pospite šećerom i zapecite na 180 stupnjeva oko pola sata. Pazite da se loptice ne presuše jer će u tom slučaju čokolada unutar njih također biti u grudicama.

Dok se kolač peče, otopite čokoladu pa poprskajte kolač nakon što se malo ohladi. Dodajte i tostirane orašaste plodove po želji. Čoko bombice bit će odličan desert za obiteljska okupljanja ili zabave jer su nevjerojatno jednostavne za uživanje.

Cijeli postupak pripreme pogledajte u videu!
Dobar tek!

Posjeti Gastro.hr