Recepti 28. kolovoza 2017.

Čokoladni dizani kolač za baš svaku priliku

foto: Screenshoot
gastro postao gastro.24sata.hr
Jednostavno, čokoladno i fino - najbolji dizani kolač koji možete zamisliti sprema se u tren!

Pečete li kruh ili pizzu, nikako nemojte baciti ostatak tijesta. Upotrijebite ga kako bi pripremili divne male okruglice od dizanog tijesta. Napunite ih kockicama omiljene čokolade, pospite šećerom i zapecite na 180 stupnjeva oko pola sata. Pazite da se loptice ne presuše jer će u tom slučaju čokolada unutar njih također biti u grudicama.

Dok se kolač peče, otopite čokoladu pa poprskajte kolač nakon što se malo ohladi. Dodajte i tostirane orašaste plodove po želji. Čoko bombice bit će odličan desert za obiteljska okupljanja ili zabave jer su nevjerojatno jednostavne za uživanje.

Cijeli postupak pripreme pogledajte u videu!
Dobar tek!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.