Fantazija s jajetom

Zapačeni i hrskavi kruh s jajetom, špinatom i gaudom topit će vam se u ustima sa svakim zalogajem
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 18

Potrebno vam je

  • 2 kriška kruh pšenični, bijeli
  • 1 šaka mladi špinat
  • 1 šalica gouda punomasni
  • 1 režanj češnjak
  • 3 kriška slanina suha, masna
  • 2 kom jaje kokošje

Priprema

  1. Razbijte jaje u posoljenu vruću vodu i kuhajte ga dok se lagano ne stvrdne. Stavite na stranu.
  2. Slaninu popržite na tavi bez ulja dok ne postane hrskava. Izvadite je i stavite na stranu, a mast koju je pustila pomiješajte sa sitno narezanim češnjakom te time premažite kruh. Na vrh stavite mladi špinat, slaninu, poširano jaje i sir pa zapecite u pećnici.

Izvor Skuhatćute

Posjeti Gastro.hr