gastro postao
                                            
                                        
                                    Zapačeni i hrskavi kruh s jajetom, špinatom i gaudom topit će vam se u ustima sa svakim zalogajem
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 18
Potrebno vam je
- 2 kriška kruh pšenični, bijeli
 - 1 šaka mladi špinat
 - 1 šalica gouda punomasni
 - 1 režanj češnjak
 - 3 kriška slanina suha, masna
 - 2 kom jaje kokošje
 
Priprema
- Razbijte jaje u posoljenu vruću vodu i kuhajte ga dok se lagano ne stvrdne. Stavite na stranu.
 - Slaninu popržite na tavi bez ulja dok ne postane hrskava. Izvadite je i stavite na stranu, a mast koju je pustila pomiješajte sa sitno narezanim češnjakom te time premažite kruh. Na vrh stavite mladi špinat, slaninu, poširano jaje i sir pa zapecite u pećnici.
 
Izvor Skuhatćute