gastro postao
Zapačeni i hrskavi kruh s jajetom, špinatom i gaudom topit će vam se u ustima sa svakim zalogajem
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 18
Potrebno vam je
- 2 kriška kruh pšenični, bijeli
- 1 šaka mladi špinat
- 1 šalica gouda punomasni
- 1 režanj češnjak
- 3 kriška slanina suha, masna
- 2 kom jaje kokošje
Priprema
- Razbijte jaje u posoljenu vruću vodu i kuhajte ga dok se lagano ne stvrdne. Stavite na stranu.
- Slaninu popržite na tavi bez ulja dok ne postane hrskava. Izvadite je i stavite na stranu, a mast koju je pustila pomiješajte sa sitno narezanim češnjakom te time premažite kruh. Na vrh stavite mladi špinat, slaninu, poširano jaje i sir pa zapecite u pećnici.
Izvor Skuhatćute