Ovo su najfinije slastice koje ste isprobali u svibnju

Thinkstock
Okupili smo za vas najbolje slastice o kojima smo pisali u proteklih mjesec dana pa svakako provjerite jeste li nešto propustili.
Vidi originalni članak

Čini nam se kako proljeće pobuđuje želju za desertima, a mi smo tu da vas inspiriramo i pripomognemo u pripremi. U ovom ćemo vas članku podsjetiti na recepte na koje ste najviše klikali tijekom svibnja, a možda baš neki odlučite i isprobati ovog vikenda.

Primijetili smo da zaista želite iskoristiti sezonu jagoda, zbog čega smo vas i zatrpali odličnim receptima i idejama. Predvodnik je kolač uspješnog blogera Darka Kontina od samo četiri sastojka. Jednako ćete brzo pripremiti i desert s jogurtom koji se lako može kombinirati s tučenim vrhnjem, sirupom od agruma ili pak klasičnom čokoladnom glazurom. 

 

Apsolutni hit! Isprobali smo Darkov kolač s jagodama od samo 4 sastojaka

jogurt ljepotica Omiljena slastica: Najjednostavniji kolač od jogurta

 

U slučaju da ste se zaželjeli bogatih kremastih slastica, svakako bacite oko na recept naše drage Nevene Josipović za tortu od jagoda. Osmislila je i nešto drukčiju verziju sa sirom i pekmezom, koja izgleda divno na fotografijama, a opravdava i visoka očekivanja.

 

BakeCakes Provjereno savršena torta od jagoda - evo i zašto!

Sezonska slastica Jednostavna torta sa svježim sirom i pekmezom od jagoda

 

 

 

Ako pak trebate pauzu od jagoda, iako sumnjamo u to, isprobajte divne Jaffa cupcakese blogerice Ane Zelić. Nakon njih se više nikad nećete zadovoljiti kupovnim Jaffa keksima! 

 

Ana Zelić Jaffa cupcakes - omiljeni keksi postali su slasni kolačići

 

 

Čekamo fotografije vaših proljetnih eksperimenata!

 

Posjeti Gastro.hr