Jessica Alba ima najbolji recept za tacose!

Instagram @jessicaalba Jessica Alba ima najbolji recept za tacose
Glumica Jessica Alba svojoj Instagram zbirci recepata dodala je i ovaj za prefine tacose s jajima, sirom i puno povrća
Vidi originalni članak

Slavna glumica i poduzetnica Jessica Alba voli kuhati, a povremeno na svom Instagramu podijeli s pratiteljima i pokoji videorecept. Nedavno je tako podijelila jedan jednostavan recept - njezini tacosi s jajima, sirom i puno povrća sve su oduševili.

 

recepti slavnih Ovaj kolač od limuna slavna glumica peče cijeli svoj život

 

Tacosi od jednostavnih, svima dostupnih sastojaka

Riječ je o vrlo jednostavnom receptu, a svoju kreaciju Alba je nazvala Cholula Eggy Tacos. Ovi tacosi nemaju puno sastojaka, a svi su lako dostupni.

Potrebne su ti kupovne tortilje, povrće, jaja, sir i povrtni temeljac. Također, ako voliš ljuto, možeš baš poput Jessice u tacose dodati i malo ljutog umaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Kako Jessica Alba priprema tacose

Jessica je prvo na tavu bacila svježu salsu pico de gallo, a potom dodala i slaw salatu s brokulom. Nakon što je sve prodinstala uz dodatak temeljca, naribala je unutra sir, promiješala, te dodala još malo sira (pa sa sirom je sve ukusnije, to svi znamo 😉).

Nakon što se sir lijepo rastopio, Jessica je na povrće sa sirom razbila nekoliko jaja, te na dno tave dodala još malo temeljca. "Neka se jaja poširaju!", poručila je u tom trenutku te tavu poklopila.

Kada su jaja bila gotova, glumica je na svako jaje nakapala malo ljutog umaka te je ovaj ukusan i zdrav nadjev poslužila na kupovnim mini tacosima. Sudeći prema zadovoljnom izrazu njezina lica, u svojim je tacosima baš uživala.

 

Tips & Tricks Ina Garten demonstrirala je kako pravilno rezati cvjetaču strpljivost se isplati Pita od jabuka Michelle Obame peče se čak 3 sata!

 

Posjeti Gastro.hr