Recepti 28. veljače 2024.

Jessica Alba ima najbolji recept za tacose!

jessica alba tacos
Jessica Alba ima najbolji recept za tacose foto: Instagram @jessicaalba
gastro postao gastro.24sata.hr
Glumica Jessica Alba svojoj Instagram zbirci recepata dodala je i ovaj za prefine tacose s jajima, sirom i puno povrća

Slavna glumica i poduzetnica Jessica Alba voli kuhati, a povremeno na svom Instagramu podijeli s pratiteljima i pokoji videorecept. Nedavno je tako podijelila jedan jednostavan recept - njezini tacosi s jajima, sirom i puno povrća sve su oduševili.

 

kolač od limuna, jamie lee curtis Možda vas zanima... Ovaj kolač od limuna slavna glumica peče cijeli svoj život Recepti

 

Tacosi od jednostavnih, svima dostupnih sastojaka

Riječ je o vrlo jednostavnom receptu, a svoju kreaciju Alba je nazvala Cholula Eggy Tacos. Ovi tacosi nemaju puno sastojaka, a svi su lako dostupni.

Potrebne su ti kupovne tortilje, povrće, jaja, sir i povrtni temeljac. Također, ako voliš ljuto, možeš baš poput Jessice u tacose dodati i malo ljutog umaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba)

Kako Jessica Alba priprema tacose

Jessica je prvo na tavu bacila svježu salsu pico de gallo, a potom dodala i slaw salatu s brokulom. Nakon što je sve prodinstala uz dodatak temeljca, naribala je unutra sir, promiješala, te dodala još malo sira (pa sa sirom je sve ukusnije, to svi znamo 😉).

Nakon što se sir lijepo rastopio, Jessica je na povrće sa sirom razbila nekoliko jaja, te na dno tave dodala još malo temeljca. "Neka se jaja poširaju!", poručila je u tom trenutku te tavu poklopila.

jessica alba tacos | Author: Instagram @jessicaalba Jessica Alba foto: Instagram @jessicaalba

Kada su jaja bila gotova, glumica je na svako jaje nakapala malo ljutog umaka te je ovaj ukusan i zdrav nadjev poslužila na kupovnim mini tacosima. Sudeći prema zadovoljnom izrazu njezina lica, u svojim je tacosima baš uživala.

 

Možda vas zanima... Ina Garten demonstrirala je kako pravilno rezati cvjetaču Špajza michelle obama Možda vas zanima... Pita od jabuka Michelle Obame peče se čak 3 sata! Recepti

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.