Juha od medvjeđeg luka

"Najdraža juha mi je ona u kojoj medvjeđi luk susreće mladu koprivu (lat. urtica dioica) pa se uz dodatak krumpira i malo maslinova ulja sve to pretvara u jedan predivan zeleni tanjur zdravlja. Radi se o juhi bogate kremaste strukture koja se sprema u trenu." - kaže naša blogerica Sandra
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 90 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Srednje

Kalorija po osobi: 7

Potrebno vam je

  • 3 kom krumpir, zreli
  • 3 šaka kopriva
  • 4 šaka medvjeđi luk
  • 3 žlica ulje maslinovo
  • sol
  • papar

Priprema

    "Najdraža juha mi je ona u kojoj medvjeđi luk susreće mladu koprivu (lat. urtica dioica) pa se uz dodatak krumpira i malo maslinova ulja sve to pretvara u jedan predivan zeleni tanjur zdravlja. Radi se o juhi bogate kremaste strukture koja se sprema u trenu." - kaže naša blogerica Sandra

    Posjeti Gastro.hr