gastro postao
"Najdraža juha mi je ona u kojoj medvjeđi luk susreće mladu koprivu (lat. urtica dioica) pa se uz dodatak krumpira i malo maslinova ulja sve to pretvara u jedan predivan zeleni tanjur zdravlja. Radi se o juhi bogate kremaste strukture koja se sprema u trenu." - kaže naša blogerica Sandra
Vrijeme pripreme: do 90 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Srednje
Kalorija po osobi: 7
Potrebno vam je
- 3 kom krumpir, zreli
- 3 šaka kopriva
- 4 šaka medvjeđi luk
- 3 žlica ulje maslinovo
- sol
- papar
Priprema
"Najdraža juha mi je ona u kojoj medvjeđi luk susreće mladu koprivu (lat. urtica dioica) pa se uz dodatak krumpira i malo maslinova ulja sve to pretvara u jedan predivan zeleni tanjur zdravlja. Radi se o juhi bogate kremaste strukture koja se sprema u trenu." - kaže naša blogerica Sandra