Recepti 13. listopada 2014.

Juha od medvjeđeg luka

Juha od medvjeđeg luka
gastro postao gastro.24sata.hr
"Najdraža juha mi je ona u kojoj medvjeđi luk susreće mladu koprivu (lat. urtica dioica) pa se uz dodatak krumpira i malo maslinova ulja sve to pretvara u jedan predivan zeleni tanjur zdravlja. Radi se o juhi bogate kremaste strukture koja se sprema u trenu." - kaže naša blogerica Sandra

Vrijeme pripreme: do 90 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Srednje

Kalorija po osobi: 7

Potrebno vam je

  • 3 kom krumpir, zreli
  • 3 šaka kopriva
  • 4 šaka medvjeđi luk
  • 3 žlica ulje maslinovo
  • sol
  • papar

Priprema

    "Najdraža juha mi je ona u kojoj medvjeđi luk susreće mladu koprivu (lat. urtica dioica) pa se uz dodatak krumpira i malo maslinova ulja sve to pretvara u jedan predivan zeleni tanjur zdravlja. Radi se o juhi bogate kremaste strukture koja se sprema u trenu." - kaže naša blogerica Sandra

    Komentari 0
    Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.