Kobasice u slanini

Zarolajte kobasice u pileće odreske i slaninu, polijte ih vinom i vrhnjem te zapecite u pećnici
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 5

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 13

Potrebno vam je

  • 5 kom kobasice (kranjske i sl.goved.+svinj.)
  • 5 kom pile (bijelo meso bez kosti)
  • 5 kom slanina suha, masna
  • 2.50 dl vrhnje za kuhanje
  • 1 dl vino bijelo
  • kopar
  • ružmarin

Priprema

  1. Kobasice zarolajte u piletinu, a sve u slaninu te učvrstite čačkalicama. Složite u lim za pečenje, zalijte vinom, vrhnjem i prema potrebi vodom. dodajte ružmarin i kopar. Pecite u pećnici na 150°c oko 30-40 minuta.
  2. Pileće odreske istucite i začinite.

Izvor Skuhatćute

Posjeti Gastro.hr