gastro postao
Zarolajte kobasice u pileće odreske i slaninu, polijte ih vinom i vrhnjem te zapecite u pećnici
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 5
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 13
Potrebno vam je
- 5 kom kobasice (kranjske i sl.goved.+svinj.)
- 5 kom pile (bijelo meso bez kosti)
- 5 kom slanina suha, masna
- 2.50 dl vrhnje za kuhanje
- 1 dl vino bijelo
- kopar
- ružmarin
Priprema
- Kobasice zarolajte u piletinu, a sve u slaninu te učvrstite čačkalicama. Složite u lim za pečenje, zalijte vinom, vrhnjem i prema potrebi vodom. dodajte ružmarin i kopar. Pecite u pećnici na 150°c oko 30-40 minuta.
- Pileće odreske istucite i začinite.
Izvor Skuhatćute