gastro postao
                                            
                                        
                                    Zarolajte kobasice u pileće odreske i slaninu, polijte ih vinom i vrhnjem te zapecite u pećnici
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 5
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 13
Potrebno vam je
- 5 kom kobasice (kranjske i sl.goved.+svinj.)
 - 5 kom pile (bijelo meso bez kosti)
 - 5 kom slanina suha, masna
 - 2.50 dl vrhnje za kuhanje
 - 1 dl vino bijelo
 - kopar
 - ružmarin
 
Priprema
- Kobasice zarolajte u piletinu, a sve u slaninu te učvrstite čačkalicama. Složite u lim za pečenje, zalijte vinom, vrhnjem i prema potrebi vodom. dodajte ružmarin i kopar. Pecite u pećnici na 150°c oko 30-40 minuta.
 - Pileće odreske istucite i začinite.
 
Izvor Skuhatćute