Recepti 03. listopada 2014.

Kobasice u slanini

gastro postao gastro.24sata.hr
Zarolajte kobasice u pileće odreske i slaninu, polijte ih vinom i vrhnjem te zapecite u pećnici

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 5

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 13

Potrebno vam je

  • 5 kom kobasice (kranjske i sl.goved.+svinj.)
  • 5 kom pile (bijelo meso bez kosti)
  • 5 kom slanina suha, masna
  • 2.50 dl vrhnje za kuhanje
  • 1 dl vino bijelo
  • kopar
  • ružmarin

Priprema

  1. Kobasice zarolajte u piletinu, a sve u slaninu te učvrstite čačkalicama. Složite u lim za pečenje, zalijte vinom, vrhnjem i prema potrebi vodom. dodajte ružmarin i kopar. Pecite u pećnici na 150°c oko 30-40 minuta.
  2. Pileće odreske istucite i začinite.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.