Kroasani s morskim plodovima

Morski plodovi u kombinaciji s kroasanima, poželjno s domaćim tijestom
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: više od 180 min

Broj porcija: 8

Težina pripreme: Srednje

Kalorija po osobi: 51

Potrebno vam je

  • 1 šalica grah, bijeli
  • 0.75 šalica ulje, biljno
  • 2 žlica limunov sok
  • 0.25 mala žlica senf
  • 2 šalica kozica velika
  • 0.50 šalica celer, list
  • 0.25 šalica mladi luk
  • 0.25 šalica peršin, list
  • 125 mala žlica cajenski papar
  • 1 žlica kopar
  • sol

Priprema

  1. Pripremite tijesto za kroasane i ispecite ih bez nadjeva. Kad su gotovi, neka se ohlade pa ih prerežite duljinom na pola. Ispasirajte kuhani grah te dodajte limunov sok, senf, i sol. Pasirajte dok ne dobijete svilenkast umak. Dodajte ulje i pasirajte još nekoliko minuta. Ostavite u hladnjaku dok vam ne zatreba.
  2. Pomiješajte kuhane kozice, celer, mladi luk, peršin, papar, sol i kopar.dodajte umak iz hladnjaka pa time nadjenite kroasane. Prije posluživanja kroasane možete dodatno ohladiti.

Izvor Skuhatćute

Posjeti Gastro.hr