Krumpiri s namazom od pesta i graha

Zanimljiva varijanta popularnih pola od krumpira
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 278

Potrebno vam je

  • 4 kom krumpir, zreli
  • 1.50 l voda
  • 0.50 mala žlica sol
  • 2 mala žlica ulje bučino
  • 400 g grah, bijeli
  • 0.30 šalica pesto genovese
  • 1 kom rajčica, crvena
  • 8 kom masline, zelene, slane konzerv.
  • 0.30 šalica feta sir

Priprema

  1. Narežite krumpire na polovice pa ih kuhajte u kori u slanoj vodi oko 30 minuta. Zatim ih obrišite kuhinjskim papirom.
  2. U tavi na ulju popržite krumpir s obiju strana. Premažite ih mješavinom graha i pesta. Preko svega stavite mješavinu maslina, rajčica i sira.

Izvor Skuhatćute

Posjeti Gastro.hr