gastro postao
Zanimljiva varijanta popularnih pola od krumpira
Vrijeme pripreme: do 45 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 278
Potrebno vam je
- 4 kom krumpir, zreli
- 1.50 l voda
- 0.50 mala žlica sol
- 2 mala žlica ulje bučino
- 400 g grah, bijeli
- 0.30 šalica pesto genovese
- 1 kom rajčica, crvena
- 8 kom masline, zelene, slane konzerv.
- 0.30 šalica feta sir
Priprema
- Narežite krumpire na polovice pa ih kuhajte u kori u slanoj vodi oko 30 minuta. Zatim ih obrišite kuhinjskim papirom.
- U tavi na ulju popržite krumpir s obiju strana. Premažite ih mješavinom graha i pesta. Preko svega stavite mješavinu maslina, rajčica i sira.
Izvor Skuhatćute