Ljuto-kisela pileća krilca

Thinkstock
Vjerujemo da ćete uživati u ovoj zanimljivoj kombinaciji ljutog i kiselog.
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 8

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 321

Potrebno vam je

  • 20 kom pileća krilca
  • 4 žlica rajčica ( ketchup)
  • 0.50 kom limunov sok
  • 4 mala žlica češnjak u prahu
  • 1 žlica ljuta paprika
  • 1 mala žlica papar
  • 4 žlica soja umak
  • 4 žlica med, vrcani

Priprema

  1. Stavite krilca u lim za pečenje i pecite na 180°c.
  2. Pomiješajte kečap, limunov sok, začine, sojin umak i med.
  3. Kad krilca posmeđe sa svih strana, izvadite ih iz pećnice i umočite u umak. Potom vratite u pećnicu i pecite još pet-deset minuta.
  4. Prije posluživanja pospite usitnjenim orašastim plodovima

Izvor Skuhatćute

Posjeti Gastro.hr