koristan popis Top 9 namirnica koje nemaju rok trajanja Treba biti oprezan, ali nekad je rok trajanja samo brojka na pakiranju. Znamo koliko je važno poštivati rok trajanja ko… Špajza
S azijskim štihom Goveđi ražnjići s brokulom marinirani u soja sosu Posluženi uz jednostavne priloge ili sami kao predjelo, ovi goveđi ražnjići će postati omiljeni dio tvojeg repertoara z… 10' 8' 4 Recepti
umami doručak Tajni dodatak koji će tvoju kajganu učiniti neodoljivom Sljedeći put kad ćeš pripremati doručak, sjeti se soja umaka – jer baš ta mala promjena može učiniti tvoju kajganu neza… Špajza
riba petkom Bolje ne može: Marinirane lignje na žaru Mariniraj lignje, lagano ih okreni na žaru i pazi da štogod ostane i tebi kad svi navale na ovo sjajno jelo! 12' 24' 3 Recepti
eksplozija okusa Što je riblji umak i kako s njime kuhati Riblji umak pravi se od usoljene i fermentirane sitne plave ribe i ima vrlo intenzivan miris te snažan umami okus koji… Špajza
ideja za ručak Brzo i ukusno: Svinjski kare s medom, soja umakom i češnjakom Za samo pola sata od svinjskog karea pripremi izvrstan ručak ili večeru. Recepti
dobar tek! Pečena brokula sa sezamom - dobra doza zdravog Za ručak ili večeru počasti se slasnom pečenom brokulom. Recepti
Gotovo u 20 minuta Teriyaki piletina - najbrži i najfiniji put do Japana Tek 20 minuta bit će vam potrebno za pripremu i kuhanje jela, a ostatak vremena iskoristite za kakav maštoviti prilog. … Recepti
Foodgasm Kineska svinja - malo drugačiji nedjeljni ručak Ako nemate kineski restoran u blizini, ne očajavajte. Za samo par minuta Kina može biti u vašoj kuhinji u najukusnijem … Kolumne
ZA RUČAK Vaš novi najdraži recept za pripremu lososa Za ručak pripremite primamljivi file lososa s medom i limunom. Recepti
Azijska gastronomija Najbolji umaci svijeta: 3. Soja umak Soja umak najtipičniji je umak azijske kuhinje i kao takav nezaobilazan sastojak skoro svakog jela kuhinja Dalekog Isto… Špajza
100% LJETNO Neobično i neodoljivo: Salata s račićima i piletinom Počastite se osvježavajućom toplo-hladnom salatom od račića i mljevene piletine... Recepti
Omiljeni smotuljci Hit sezone: Nova dimenzija proljetnih rolica U proljeće se jede, što drugo nego - proljetne rolice. Pripremite ovu brzinsku verziju, umočite ih u umak i uživajte u … Recepti
Kuhanje s Kikkomanom Tajne istočnjačke kuhinje: Chef Kiyoshi Hayamizu Kompaniju Kikkoman osnovala je prije više od 300 godina obitelj Mogi, stvorivši brand koji je danas popularan kao Kalod… Recenzije