S azijskim štihom Goveđi ražnjići s brokulom marinirani u soja sosu Posluženi uz jednostavne priloge ili sami kao predjelo, ovi goveđi ražnjići će postati omiljeni dio tvojeg repertoara z… 10' 8' 4 Recepti
umami doručak Tajni dodatak koji će tvoju kajganu učiniti neodoljivom Sljedeći put kad ćeš pripremati doručak, sjeti se soja umaka – jer baš ta mala promjena može učiniti tvoju kajganu neza… Špajza
riba petkom Bolje ne može: Marinirane lignje na žaru Mariniraj lignje, lagano ih okreni na žaru i pazi da štogod ostane i tebi kad svi navale na ovo sjajno jelo! 12' 24' 3 Recepti
koristan popis Neće se pokvariti: 10 namirnica bez roka trajanja Treba biti oprezan, ali nekad je rok trajanja samo brojka na pakiranju. Znamo koliko je važno poštivati rok trajanja ko… Špajza
eksplozija okusa Što je riblji umak i kako s njime kuhati Riblji umak pravi se od usoljene i fermentirane sitne plave ribe i ima vrlo intenzivan miris te snažan umami okus koji… Špajza
ideja za ručak Brzo i ukusno: Svinjski kare s medom, soja umakom i češnjakom Za samo pola sata od svinjskog karea pripremi izvrstan ručak ili večeru. Recepti
dobar tek! Pečena brokula sa sezamom - dobra doza zdravog Za ručak ili večeru počasti se slasnom pečenom brokulom. Recepti
Gotovo u 20 minuta Teriyaki piletina - najbrži i najfiniji put do Japana Tek 20 minuta bit će vam potrebno za pripremu i kuhanje jela, a ostatak vremena iskoristite za kakav maštoviti prilog. … Recepti
Foodgasm Kineska svinja - malo drugačiji nedjeljni ručak Ako nemate kineski restoran u blizini, ne očajavajte. Za samo par minuta Kina može biti u vašoj kuhinji u najukusnijem … Kolumne
ZA RUČAK Vaš novi najdraži recept za pripremu lososa Za ručak pripremite primamljivi file lososa s medom i limunom. Recepti
Azijska gastronomija Najbolji umaci svijeta: 3. Soja umak Soja umak najtipičniji je umak azijske kuhinje i kao takav nezaobilazan sastojak skoro svakog jela kuhinja Dalekog Isto… Špajza
100% LJETNO Neobično i neodoljivo: Salata s račićima i piletinom Počastite se osvježavajućom toplo-hladnom salatom od račića i mljevene piletine... Recepti
Omiljeni smotuljci Hit sezone: Nova dimenzija proljetnih rolica U proljeće se jede, što drugo nego - proljetne rolice. Pripremite ovu brzinsku verziju, umočite ih u umak i uživajte u … Recepti
Kuhanje s Kikkomanom Tajne istočnjačke kuhinje: Chef Kiyoshi Hayamizu Kompaniju Kikkoman osnovala je prije više od 300 godina obitelj Mogi, stvorivši brand koji je danas popularan kao Kalod… Recenzije