S azijskim štihom
Pronađeno 25 rezultata za tag „
soja sos
”
umami doručak
Tajni dodatak koji će tvoju kajganu učiniti neodoljivom
Sljedeći put kad ćeš pripremati doručak, sjeti se soja umaka – jer baš ta mala promjena može učiniti tvoju kajganu neza…
riba petkom
Bolje ne može: Marinirane lignje na žaru
Mariniraj lignje, lagano ih okreni na žaru i pazi da štogod ostane i tebi kad svi navale na ovo sjajno jelo!
koristan popis
Neće se pokvariti: 10 namirnica bez roka trajanja
Treba biti oprezan, ali nekad je rok trajanja samo brojka na pakiranju. Znamo koliko je važno poštivati rok trajanja ko…
eksplozija okusa
Što je riblji umak i kako s njime kuhati
Riblji umak pravi se od usoljene i fermentirane sitne plave ribe i ima vrlo intenzivan miris te snažan umami okus koji…
ideja za ručak
Brzo i ukusno: Svinjski kare s medom, soja umakom i češnjakom
Za samo pola sata od svinjskog karea pripremi izvrstan ručak ili večeru.
dobar tek!
Pečena brokula sa sezamom - dobra doza zdravog
Za ručak ili večeru počasti se slasnom pečenom brokulom.
Gotovo u 20 minuta
Teriyaki piletina - najbrži i najfiniji put do Japana
Tek 20 minuta bit će vam potrebno za pripremu i kuhanje jela, a ostatak vremena iskoristite za kakav maštoviti prilog. …
Foodgasm
Kineska svinja - malo drugačiji nedjeljni ručak
Ako nemate kineski restoran u blizini, ne očajavajte. Za samo par minuta Kina može biti u vašoj kuhinji u najukusnijem …
ZA RUČAK
Vaš novi najdraži recept za pripremu lososa
Za ručak pripremite primamljivi file lososa s medom i limunom.
Azijska gastronomija
Najbolji umaci svijeta: 3. Soja umak
Soja umak najtipičniji je umak azijske kuhinje i kao takav nezaobilazan sastojak skoro svakog jela kuhinja Dalekog Isto…
100% LJETNO
Neobično i neodoljivo: Salata s račićima i piletinom
Počastite se osvježavajućom toplo-hladnom salatom od račića i mljevene piletine...
Omiljeni smotuljci
Hit sezone: Nova dimenzija proljetnih rolica
U proljeće se jede, što drugo nego - proljetne rolice. Pripremite ovu brzinsku verziju, umočite ih u umak i uživajte u …
Kuhanje s Kikkomanom