Mozzarella i rajčica s kozicama

Skuhajte repove škampa i poslužite se finim mediteranskim jelom
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 429

Potrebno vam je

  • 1 šalica kozica velika
  • 1 prstohvat sol
  • 1 kom limunov sok
  • 2 kom rajčica, crvena
  • 8 kriška mozzarella
  • 2 dl majoneza
  • rajčica ( ketchup)
  • svježe mljeveni papar

Priprema

  1. Repove škampa skuhati u slanoj vodi u koju je dodan sok jenog limuna. Procijediti ih, ohladiti, a rajčicu i mozzarellu narežite na ploške.
  2. Od majoneze, kečapa, soli i papra napraviti umak. Možete dodati i liker od kruške.

Skuhajte repove škampa i poslužite se finim mediteranskim jelom

Posjeti Gastro.hr