Ovog tjedna pripremi tri brzinske slastice

Katarina Paoletić - Nevena Josipović - Andrea Krivak
Jednostavne, brze, kremaste i ukusne slastice moći će pripremiti i oni ne tako vješti u kuhinji...
Vidi originalni članak

Zasladi se brzim, sočnim i ukusnim slasticama za čiju će ti pripremu trebati svega nekoliko namirnica i manje od pola sata. Rolada, kremasti čokoladni kolač ili prozračni trostruko čokoladni mousse savršen su izbor za popodnevno uživanje uz šalicu kave ili čaja. 

  • Neodoljivo kremasti čokoladni mousse

Tko još ne voli čokoladu? Ima li takvih uopće? Ovo je recept za sve koji istinski uživaju u prozračnim, kremastim desertima od čak tri vrste čokolade. Recept je pripremila naša kolumnistica Katarina koja se krije iza inspirativnog profila Nešto slatko by Katarina.

 

Nešto slatko by Katarina Trostruko čokoladni mousse - desert kojem ne možete reći NE!

 

  • Kremasti čokoladni kolač bez pečenja

Kokos i čokoladna savršen su spoj, a upravo su oni glavne zvijezde ovog kolača! Riječ je o brzinskom desertu od kokosa, zobenih pahuljica i čokolade za koji ne treba paliti pećnicu. Dakle, samo pet minuta pripreme dijeli te od iznenađujuće finog i zdravog kolača. Dok čekaš da se dobro ohladi, baci oko na odličan blog Geeketa

 

geeketa Pripremi čoko slasticu od samo četiri sastojka!

 

  • Slasna Bananko rolada

Nemaš vremena, a želja za slatkim je sve velika? Pripremi brzinsku Bananko roladu! Ova rolada svidjet će ti se zbog jednostavnosti pripreme i samog okusa. Priprema će trajati 15 minuta, a roladu ćete pojesti za pet! Recept je osmislila Nevena Josipović s bloga Mama drama. 

 

Mama Drama Za samo 15 minuta pripremi slasnu Bananko roladu!

 

Posjeti Gastro.hr