Pet najboljih doručaka naših blogera

Doručak je poznat kao najvažniji obrok dana. On će te zasititi i učiniti spremnom za sve što te u danu očekuje. Ako mu do sada nisi pridavala puno pažnje, ovi recepti će to zasigurno promijeniti!
Vidi originalni članak

Kako bi ti olakšali da spremno dočekaš početak novoga danas u nastavku teksta donosimo ti pet recepata naših blogera za doručak koji će oduševiti tebe i tvoje ukućane. Dobar tek!

Kruščići sa sirom

Ove malene loptice rađene su od tapioke, mnogo sira i mnogo začina. Mogu biti gotove već u 20 minuta i savršen su recept kada poželiš grickati nešto toplo i slano, a istovremeno hrskavo i mekano.

Toliko su ukusni da ćeš ih možda morati raditi više puta na dan!

 

La Vie Shobaine Slasni kruščići sa sirom za dobro jutro

 

Najfinije cimet rolice

Ovaj recept donosi ti mirisne, sočne i mekane cimet rolice koje se tope u ustima koje možeš koristiti kao doručak, ali i maleni zalogaj uz popodnevnu kavu.

Možda te za njih ne veže neka priča iz djetinjstva, ali jednom kada probaš ovaj recept sigurno ćeš ga uvrstiti u svoje omiljene.

bake me by nina Savršene cimet rolice: Brzi i slasni recept

 

Pogačice od sira

As u rukavu blogerice iza imena Pregacha jest brz recept za slasne pogačice sa sirom i začinima. Njihova priprema trajat će manje od pola sata, a rezultat će biti izvrsne pogačice.

Pogačice možeš pržiti u ulju, kako Pregacha i savjetuje, ili ih ubaciti u pećnicu i peći 20-ak minuta na 180 stupnjeva.

 

Pregacha predstavlja... Brze pogačice od sira za nedjeljne večeri

 

Mirisni i mekani klipići

Tijesto ovih klipića je mekano, spužvasto, mirišljavo i, ono najvažnije, svježe je još nekoliko dana nakon pečenja. Da ih spremiš, ne moraš biti veliki majstor, a u njihovu pripremu možeš uključiti i druge ukućane i djecu.

Jednom kad savladaš ovaj recept upotpuni ga raznim namazima ili punjenjem za tvoju najdražu kombinaciju.

kiwi go crazy Najbolji recept za mirisne i mekane klipiće

 

Muffini od mrkve i buče

Ovi slatki muffini skrivaju u sebi naribanu mrkvicu i brašno od buče te su savršeni kada se zaželiš nečega slatkoga. Za njihovu pripremu zamrljati ćeš samo jednu posudu, a jednom kada su gotovi, nestat će prije nego se snađeš.

 

La Vie Shobaine Muffini od mrkve i buče odličan su doručak, gablec i desert

 

Posjeti Gastro.hr