Ove malene loptice rađene su od tapioke, mnogo sira i mnogo začina, a mogu biti gotove već u 20 minuta. Samo trebaš naribati sir i sjediniti sve sastojke.
Druge recepte potraži na blogu La Vie Shobaine i pratećem Instagram profilu!
Sastojci:
- 1 jaje
- 100 g naribanog sira
- 100 g brašna od tapioke
- 2 žlice rižinog brašna
- 50 ml mlijeka
- Češnjak u prahu, origano, bosiljak, sol
Postupak:
- U posudu dodaj jedno jaje i mlijeko pa ih umuti pjenjačom.
- Dodaj 100 grama naribanog sira (ja sam koristila gaudu) pa sjedini s jajem i mlijekom.
- U smjesu dodaj brašno od tapioke, češnjak u prahu, bosiljak i origano te sol te sve lagano umiješaj koristeći špatulu.
- Budući da će tijesto sada biti još malo ljepljivo, dodaje mu dvije žlice rižinog brašna i nastavi ga mijesiti rukama. Umijesi kompaktnu, ali mekanu loptu koja se više ne lijepi.
- Na pleh obložen papirom za pečenje posloži manje kuglice od tijesta. Dakle, rukama odvoji malo tijesta, zarolaj ga u kuglicu i stavi na pleh. Peci na 180 stupnjeva 15 minuta. Dobar tek!