Pohane tikvice bez jaja

Za sve koji moraju izbjegavati jaja ili gluten, savršen način pohanja je s brašnom od slanutka. U njemu možete pohati bilo koje povrće ili jabuke za desert, ističe chef Berislav Lacković
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 232

Potrebno vam je

  • 600 g tikvice, zelene
  • 150 g slanutkovo brašno
  • sol
  • papar
  • 150 ml ulje suncokretovo

Priprema

  1. Od slanutkovog brašna, vode i soli napravite tijesto kao za palačinke. Tikvice narežite na ploške.
  2. Začinite solju i paprom, umočite u tijesto i pohajte u dubokom ulju.

Za sve koji moraju izbjegavati jaja ili gluten, savršen način pohanja je s brašnom od slanutka. U njemu možete pohati bilo koje povrće ili jabuke za desert, ističe chef Berislav Lacković

Posjeti Gastro.hr