Recepti 01. lipnja 2016.

Pohane tikvice bez jaja

Pohane tikvice bez jaja
gastro postao gastro.24sata.hr
Za sve koji moraju izbjegavati jaja ili gluten, savršen način pohanja je s brašnom od slanutka. U njemu možete pohati bilo koje povrće ili jabuke za desert, ističe chef Berislav Lacković

Vrijeme pripreme: do 45 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 232

Potrebno vam je

  • 600 g tikvice, zelene
  • 150 g slanutkovo brašno
  • sol
  • papar
  • 150 ml ulje suncokretovo

Priprema

  1. Od slanutkovog brašna, vode i soli napravite tijesto kao za palačinke. Tikvice narežite na ploške.
  2. Začinite solju i paprom, umočite u tijesto i pohajte u dubokom ulju.

Za sve koji moraju izbjegavati jaja ili gluten, savršen način pohanja je s brašnom od slanutka. U njemu možete pohati bilo koje povrće ili jabuke za desert, ističe chef Berislav Lacković

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.