Pole s tri vrste sira
Najjednostavnije jelo koje pruža ogromno gastronomsko zadovoljstvo
Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 19
Potrebno vam je
- 2 kom krumpir, zreli
- 50 g sir kravlji svježi, obrano mlijeko
- 0.25 šalica rajčice, cherry
- 1 žlica feta sir
- 1 kom mladi luk
- 0.25 šalica mlijeko kravlje, punomasno
- sol
- svježe mljeveni papar
- 0.25 šalica parmezan
- peršin, list
Priprema
- Krumpire u ljusci kuhajte u posoljenoj vodi 20-ak min. Kad se ohlade, prerežite ih na polovice i izdubite sredinu pa stavite u posebnu posudu. Kore prebacite na lim.
- Sredinu krumpira pomiješajte sa sirom, rajčicama, mlijekom, solju, paprom, fetom i nasjeckanim mladim lukom. Smjesom napunite kore i pospite naribanim parmezan.
- Pecite oko 25 min na 180°c, a prije posluživanja ukrasite peršinom.
Izvor Skuhatćute
#zapečeni krumpir
#krumpir
#finger food
#prilog
#predjelo
#glavno jelo
#niskokaloricna prehrana
#pečenje
#kuhanje
#zima
#proljeće
#ljeto
#jesen
#večera
#ručak
#vegetarijanska prehrana