Pole s tri vrste sira

Najjednostavnije jelo koje pruža ogromno gastronomsko zadovoljstvo
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 60 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 19

Potrebno vam je

  • 2 kom krumpir, zreli
  • 50 g sir kravlji svježi, obrano mlijeko
  • 0.25 šalica rajčice, cherry
  • 1 žlica feta sir
  • 1 kom mladi luk
  • 0.25 šalica mlijeko kravlje, punomasno
  • sol
  • svježe mljeveni papar
  • 0.25 šalica parmezan
  • peršin, list

Priprema

  1. Krumpire u ljusci kuhajte u posoljenoj vodi 20-ak min. Kad se ohlade, prerežite ih na polovice i izdubite sredinu pa stavite u posebnu posudu. Kore prebacite na lim.
  2. Sredinu krumpira pomiješajte sa sirom, rajčicama, mlijekom, solju, paprom, fetom i nasjeckanim mladim lukom. Smjesom napunite kore i pospite naribanim parmezan.
  3. Pecite oko 25 min na 180°c, a prije posluživanja ukrasite peršinom.

Izvor Skuhatćute

Posjeti Gastro.hr