Pomiješaj i protresi: Tjestenina s dimljenim lososom

Thinkstock
Sve što će vam trebati za pripremu ovog aromatičnog jela bit će tek nekoliko sastojaka i desetak minuta vremena.
Vidi originalni članak

Tjesteninu skuhajte, ubacite je u posudu s ostalim sastojcima i ručak je gotov. Zbog aromatičnog kopra dobit ćete neke posve nove okuse, dok će dimljeni losos na divan način zaokružiti jelo.

 

Gulan recepti Petkom: Losos s povrćem i Hollandaise umakom

 

U kombinaciju možete ubaciti i kakav kremasti dodatak poput grčkog jogurta, pa sve dodatno začiniti i svježim češnjakom.

 

Aromatičan i jednostavan Brzi quiche od dimljenog lososa i kopra

 

 

Potrebno vam je:

  • 200 g tjestenine
  • 100 g lososa
  • Kopar
  • 1 limun
  • Maslinovo ulje

Priprema:

  1. Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju.
  2. Losos prstima usitnite na manje komadiće, stavite ga u posudu i dodajte mu limunov sok i koricu.
  3. Tjesteninu ocijedite i dodajte je lososu i limunovom soku.
  4. Dodajte maslinovo ulje, sol i papar,  pa ubacite i kopar.
  5. Dobro promiješajte i poslužite toplo.

Dobar tek!

Posjeti Gastro.hr