gastro postao
                                             
                                        
                                    Sve što će vam trebati za pripremu ovog aromatičnog jela bit će tek nekoliko sastojaka i desetak minuta vremena.
                                
                                
                                    
                                
                                Tjesteninu skuhajte, ubacite je u posudu s ostalim sastojcima i ručak je gotov. Zbog aromatičnog kopra dobit ćete neke posve nove okuse, dok će dimljeni losos na divan način zaokružiti jelo.
U kombinaciju možete ubaciti i kakav kremasti dodatak poput grčkog jogurta, pa sve dodatno začiniti i svježim češnjakom.
 
Potrebno vam je:
- 200 g tjestenine
- 100 g lososa
- Kopar
- 1 limun
- Maslinovo ulje
Priprema:
- Tjesteninu skuhajte prema uputama na pakiranju.
- Losos prstima usitnite na manje komadiće, stavite ga u posudu i dodajte mu limunov sok i koricu.
- Tjesteninu ocijedite i dodajte je lososu i limunovom soku.
- Dodajte maslinovo ulje, sol i papar, pa ubacite i kopar.
- Dobro promiješajte i poslužite toplo.
Dobar tek!
 
        
     
 
 
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
     
        
    