Ražnjići od sabljarke sa limunom i lovorovim listom

Thinkstock
Nanižite sabljarku, lovorov list i limun na ražnjiće i ispecite ih na roštilju
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 51

Potrebno vam je

  • 70 g sabljarka
  • 24 kom lovorov list
  • 2 kom limun
  • 1 mala žlica ekstra djevičansko maslinovo ulje
  • sol
  • svježe mljeveni papar

Priprema

  1. Pripremite roštilj.
  2. Potopite lovorov list u vruću vodu na 10 min, zatim iscijedite.
  3. Naizmjenice nižite sabljarku, lovorov list i kriške limuna na ražnjiće. Poškropite sa maslinovim uljem, posolite i popaprite.
  4. Pecite ražnjiće na visokoj temperaturi, povremeno okrećite dok riba nije u potpunosti ispečena i dok se na limunu ne pojave smeđe mrlje-približno pet minuta. Poslužite odmah.
Posjeti Gastro.hr