gastro postao
Nanižite sabljarku, lovorov list i limun na ražnjiće i ispecite ih na roštilju
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 51
Potrebno vam je
- 70 g sabljarka
- 24 kom lovorov list
- 2 kom limun
- 1 mala žlica ekstra djevičansko maslinovo ulje
- sol
- svježe mljeveni papar
Priprema
- Pripremite roštilj.
- Potopite lovorov list u vruću vodu na 10 min, zatim iscijedite.
- Naizmjenice nižite sabljarku, lovorov list i kriške limuna na ražnjiće. Poškropite sa maslinovim uljem, posolite i popaprite.
- Pecite ražnjiće na visokoj temperaturi, povremeno okrećite dok riba nije u potpunosti ispečena i dok se na limunu ne pojave smeđe mrlje-približno pet minuta. Poslužite odmah.