Salata od kvinoje i povrća

Ova hladna salata idealna je za lagani ljetni ručak
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 14

Potrebno vam je

  • ekstra djevičansko maslinovo ulje
  • 1 režanj češnjak
  • 1 šalica kvinoja
  • 50 g špinat
  • 100 g cherry rajčice
  • 1 kom mladi luk
  • sol
  • papar
  • peršin, list
  • menta
  • sušeni timijan
  • 40 ml limunov sok

Priprema

  1. U zdjeli pomiješati baby špinat, kuhanu kvinoju, mladi luk narezan na kolutiće i rajčice (žute ili 50 g žutih i 50 g crvenih) te začiniti maslinovim uljem i sokom od limuna (ili limete).
  2. Posolite i popaprite te dodajte začinsko bilje.

Ova hladna salata idealna je za lagani ljetni ručak

Posjeti Gastro.hr