Šareni mix

Koristila sam domaće paprike iz vrta, jelu daju posebnu aromu.. ako nemate poslužit će i kupovne :) Dobar tek!
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

SASTOJCI

  • 1 kom žute paprike
  • 1 kom crvene paprike
  • 1 kom zelene paprike
  • 1 kom manja glavica luka
  • malo pancete
  • pola manje slavonske kobasice
  • tjestenina
  • 2 šalica naribane gaude
  • 1 kom kiselo vrhnje
  • 2 kapi ulja
  • sol, papar, vegeta, c.paprika

Priprema

  1. Luk i paprike narezati na kraće trakice - pancetu i kobasicu na tanke trakice -gaudu naribati, tjesteninu skuhati.
  2. Stavimo par kapi ulja i na to stavimo pancetu i kobasicu i prodinstamo - zatim dodamo začine, luk i paprike, sve pomiješamo i pustimo da se dinsta.. Dodamo skuhanu tjesteninu, vrhnje i sir, mješamo par minuta da se sve poveže - ostavimo da se hladi, kad se ohladi spremno je za serviranje.
Posjeti Gastro.hr