Savršeno sočan grilani svinjski kare
Uz ovu marinadu garantiramo sočan odrezak vrijedan svakog trenutka pripreme
Svinjski kare često bude presuh, ali uz ovu marinadu garantiramo sočan odrezak vrijedan svakog trenutka pripreme. Nakon mariniranja ih možete pripremiti na roštilju ili na tavi, rezultat je uvijek isti – savršeno sočan odrezak.
Potrebno vam je:
Marinada:
- 3 žlice kečapa
- 3 žlice jabučnog octa
- 3 žlice meda
- 1 žličica češnjaka u prahu
Ostalo:
- 5 debljih svinjskih odrezaka – kare
- sol i papar po ukusu
Priprema:
1. Od svih sastojaka pripremite marinadu.
2. Odreske posolite i poparite i uronite u marinadu i ostavite preko noći.
3. Meso grilajte na tavi, 10 minuta sa svake strane ili na roštilju 5 minuta sa svake strane.
4. Kada je meso gotovo, prelijte ga ostacima marinade.
5. Poslužite uz svježu salatu