Usudiš se probati?
Pronađeno 223 rezultata za tag „
svinjetina
”
ne skrivamo oduševljenje!
Chef Dino Galvagno od jedne svinje skuhao sjajnu večeru
Prepuno zagrebački Rougemarin bio je dokaz koliko ljubitelji fine hrane jedva čekaju svaku priliku da kušaju jela s pot…
tips & tricks
Imamo tajni recept za najbolje ćevape i pljeskavice
Ćevapi se tradicionalno pripremaju od junetine i ovčetine ili junetine i janjetine, no danas su mnogo popularniji oni p…
novogodišnje pečenje
Sočna svinjetina punjena marelicama
Ako pripremaš novogodišnju gozbu i želiš svinjetinu pripremiti na malo drugačiji način, svinjetina punjena marelicama i…
hrskavo i sočno
Pečeni odojak - zvijezda novogodišnjeg stola
Odojak je najslađi u prosincu i početkom siječnja i to kada ga pripremiš hrskavog i mekog - u vlastitoj pećnici
Miriše na nedjelju
Nedjeljni ručak: Savršeno svinjsko pečenje s krumpirima
Neodoljivo jelo - svinjsko pečenje s krumpirima - bit će gotovo u tek nešto više od sat vremena!
Nema tice do prasice
Vikendom: Sporo pečeni svinjski vrat i pikantna salsa
Ne znam kako je kod vas, ali kod mene je nedjelja oduvijek bila predviđena za neko fino meseko. S obzirom na to da sam …
autohtone namirnice
Meso turopoljske svinje pod zaštitom EU!
Meso turopoljske svinje je 45. hrvatski proizvod zaštićene oznake zemljopisnog podrijetla. A osim ove odlične vijesti d…
sočan ručak
Sezonsko izdanje: Svinjski kotleti s jabukama
Opće je poznato da se svinjetina i jabuke "vole"
za prste polizati
Novi hit: zapečena tjestenina s kobasicama i sirom
Ovo jelo, zapečena tjestenina s kobasicama i sirom, svidjet će se svima - pa tko bi odolio grešnoj kombinaciji zapečeno…
tajna je u marinadi
Recept omiljenog mesara: Svinjska rebarca u marinadi, meso meko kao putar!
Mariniranje mesa je kemijski proces, ali i umjetnost čije bi osnove trebala savladati svaka kuharica. Znalački spravlje…
tips & tricks
Napravi najsočnije grilane svinjske kotlete!
Uz savjete grill majstora pripremi najbolje svinjske kotlete s grilla!
mekano i sočno
Savršen ručak nedjeljom: aromatični svinjski lungić
Svinjski lungić najbolji je kada je dobro mariniran i savršeno pečen, mi ćemo ti pokazati kako!
Mađarski specijalitet
Sekeli gulaš - jelo na žlicu kojem je teško odoljeti
Možda nije visoko na popisu omiljenih jela mnogima, ali mnogi će, čim zahladi, pomisliti baš na sekeli gulaš, jelo koje…
Iz pećnice
Mekana rebarca u marinadi od meda i češnjaka
Ako ih do sada nisi probala, ne znaš što propuštaš....
Vikendom uživamo!
Nedjeljom: Svinjski medaljoni omotani slaninom
Mirisan i zasitan ručak na divan će način začiniti baš svaki vikend. Lungić omotajte u slaninu, dodajte omiljene začine…
Nove kombinacije
Hrskavi pohanci: kako najbolje pripremiti piletinu, a kako svinjetinu
Bez obzira kombiniraš li je s omiljenim prilozima ili pak hrskave pohance pakiraš u slasne sendviče, svaka će vrsta mes…
Specijalitet ili ne?
Tlačenica, prezvuršt, švargla – vole ju ljubitelji kvalitetnog mesa, a mnogima …
Tlačenica je nešto oko čega se često lome koplja. Ma kako razmišljali, ovo je specijalitet koji se jede diljem Europe, …
Fini ručak
Hrskava i sočna svinjska rebarca iz pećnice
Slasna i ukusno pečena rebarca jedu se rukama i diljem svijeta predstavljaju pravu deliciju
Za prste polizati