maredo x pretop Voliš prasetinu, pjenušce i sourdough kruh? Onda u četvrtak moraš u Maredo! Ekipa iz Pretopa hit zemunskog lokala i food koncepta idući tjedan,u četvrtak 13. lipnja, gostuje u Zagrebu na večeri B… Najave
i hrskavo i sočno Omiljeni ručak - aromatična pohana svinjetina Svinjski odresci omiljeni su komad mesa jer su istovremeno sočni i meki, a mogu se kombinirati s gotovo bilo kojom drug… 8' 15' 8 Recepti
Okusi svijeta Neodoljivo hrskav tonkatsu baš kao iz srca Japana Ovog svibnja Gastrolovci i METRO Hrvatska te vode na gastro putovanje svijetom, a druga postaja je Japan, mjesto gdje s… Native sadržaj
nedjeljni ručak Bolje ne može: Svinjsko pečenje s krumpirima Neodoljivo jelo - svinjsko pečenje s krumpirima - bit će gotovo u tek nešto više od sat vremena! 15' 90' 4 Recepti
vrijeme roštilja Spare ribs i loin ribs: svinjska rebarca stvorena za roštilj Omiljeni Ravlićev mesar slaže se s onom starom "nema tice do presice", te za nadolazeću sezonu roštilja preporučuje nov… 35' 90' 8 Kolumne
Usudiš se probati? Starbucks u Kini nudi kavu s okusom svinjetine Povod za ovaj neobičan okus kave (kava s okusom svinjetine) jest kineska nova godina, a moći će se kušati u 25 odabrani… Najave
ne skrivamo oduševljenje! Chef Dino Galvagno od jedne svinje skuhao sjajnu večeru Prepuno zagrebački Rougemarin bio je dokaz koliko ljubitelji fine hrane jedva čekaju svaku priliku da kušaju jela s pot… Recenzije
tips & tricks Imamo tajni recept za najbolje ćevape i pljeskavice Ćevapi se tradicionalno pripremaju od junetine i ovčetine ili junetine i janjetine, no danas su mnogo popularniji oni p… Špajza
novogodišnje pečenje Sočna svinjetina punjena marelicama Ako pripremaš novogodišnju gozbu i želiš svinjetinu pripremiti na malo drugačiji način, svinjetina punjena marelicama i… Recepti
hrskavo i sočno Pečeni odojak - zvijezda novogodišnjeg stola Odojak je najslađi u prosincu i početkom siječnja i to kada ga pripremiš hrskavog i mekog - u vlastitoj pećnici Špajza
Nema tice do prasice Vikendom: Sporo pečeni svinjski vrat i pikantna salsa Ne znam kako je kod vas, ali kod mene je nedjelja oduvijek bila predviđena za neko fino meseko. S obzirom na to da sam … Kolumne
autohtone namirnice Meso turopoljske svinje pod zaštitom EU! Meso turopoljske svinje je 45. hrvatski proizvod zaštićene oznake zemljopisnog podrijetla. A osim ove odlične vijesti d… Najave
sočan ručak Sezonsko izdanje: Svinjski kotleti s jabukama Opće je poznato da se svinjetina i jabuke "vole" Recepti
za prste polizati Novi hit: zapečena tjestenina s kobasicama i sirom Ovo jelo, zapečena tjestenina s kobasicama i sirom, svidjet će se svima - pa tko bi odolio grešnoj kombinaciji zapečeno… Recepti