Ukusan ručak Slasne mesne okruglice od svinjetine i ricotte Mesne okruglice - svima omiljeni zalogaji od mljevenog mesa u kombinaciji s ricottom odličan su odabir za ručak ili več… Recepti
Svinjski medaljoni Što kuhamo ovog vikenda? Evo nekoliko ideja Chef Marko Jovanović iz kultne Pivane oduševio se novim craft pivom Grif Oatmeal Stout jer njegov okus podsjeća na kavu… Recepti
Nema tice do prasice Vikendom: Sporo pečeni svinjski vrat i pikantna salsa Ne znam kako je kod vas, ali kod mene je nedjelja oduvijek bila predviđena za neko fino meseko. S obzirom na to da sam … Kolumne
dobar tek! Sezonsko izdanje: Svinjski kotleti s jabukama Opće je poznato da se svinjetina i jabuke "vole" Recepti
dobar tek! Sočni svinjski kotleti sa smeđim šećerom Ako ti nedostaje ideja za današnji ručak ili večeru, posluži se ovim jednostavnim receptom za vrhunske svinjske kotlete. Recepti
Iz pećnice ili s grilla? Mekana rebarca u marinadi od meda i češnjaka Ako ih do sada nisi probala, ne znaš što propuštaš.... Recepti
Nove kombinacije Dvoboj hrskavaca: Pohana piletina vs. svinjetina Bez obzira kombiniraš li je s omiljenim prilozima ili pak hrskave pohance pakiraš u slasne sendviče, svaka će vrsta mes… Špajza
Za prste polizati Toplo, hrskavo, rastezljivo: Quesadille sa svinjetinom, povrćem i sirom Hrskava tortilja, bogato punjenje i sir koji se rasteže. Postoji li išta bolje? Recepti
Spremni za 15 minuta Danas pripremamo svinjske kotlete u umaku od meda i češnjaka Jedan od najboljih načina za pripremiti svinjske kotlete... Recepti
Chill&Grill 2020 Sočni ražnjići od marinirane svinjetine i luka Ovu slatko-kiselu marinadu iskoristiti i kao premaz po mesu i ražnjićima za vrijeme grilanja... Špajza
za sunčano popodne Grilani kotleti u finoj marinadi od češnjaka i bosiljka Toplo vrijeme diktira i ranije otvaranje sezone grilanja... Špajza
maxyama Nedjeljni ručak: Svinjetina s jabukama, komoračem i keljom Ako se želite riješiti masnih naslaga i šlaufa koji se neželjeno napumpao proteklih zimskih mjeseci, slijede recepti s … Kolumne
Kako ih inače pripremaš? Svinjski kotleti u marinadi od bosiljka i češnjaka U našoj kuhinji svinjetina zauzima visoko mjesto. Recepti
Slasno pečenje Odojak iz pećnice - idealno unutrašnje zagrijavanje Odojak je najslađi u prosincu i to kada ga pripremiš hrskavog i mekog - u vlastitoj pećnici. Špajza
San snova! Ručajte lungić u omotaču od češnjaka Nedjeljni ručak začini na najslasniji mogući način. Aromatični okusi mekog mesa odlično će se složiti uz kremasti pire … Recepti
za mesoljupce Svinjetina pirjana u pivu - ručak za prave mesoljupce Piva će ovom jelu dati finu aromu, a čili papričice taman onoliko ljutine koliko je potrebno. Recepti
za prste polizati Kubanski sendvič najbolje je što ćeš danas probati! Svako ima svoj omiljeni sendvič. Grilani, tostirani s puno rastopljenog sira ili možda onaj hladni sendvič s hrskavim p… Recepti
Može svaki dan? Tri sendviča koji postaju najslasniji ručak, a nisu burgeri Uz malo mašte, piletinu, junetinu i svinjetinu pretvorite u zvijezde genijalnih sendviča stvorenih za okupljanja na otv… Špajza
Miriše na nedjelju Nedjeljni ručak: Savršeno svinjsko pečenje s krumpirima Neodoljivo jelo biti će gotovo u tek nešto više od sat vremena! Recepti
Chill&Grill 2019. Kineski grill party na Bundeku - slatko kiseli okusi otvorene vatre Ususret ovogodišnjem Chill&Grillu, donosimo vam zanimljivosti o najpopularnijoj svjetskoj kuhinji. Špajza