za prste polizati
Pronađeno 227 rezultata za tag „
svinjetina
”
tajna dobrog roštilja
Imamo najbolji recept za ćevape i pljeskavice
Ćevapi se tradicionalno pripremaju od junetine i ovčetine ili junetine i janjetine, no danas su mnogo popularniji oni p…
maredo x pretop
Voliš prasetinu, pjenušce i sourdough kruh? Onda u četvrtak moraš u Maredo!
Ekipa iz Pretopa hit zemunskog lokala i food koncepta idući tjedan,u četvrtak 13. lipnja, gostuje u Zagrebu na večeri B…
i hrskavo i sočno
Omiljeni ručak - aromatična pohana svinjetina
Svinjski odresci omiljeni su komad mesa jer su istovremeno sočni i meki, a mogu se kombinirati s gotovo bilo kojom drug…
Okusi svijeta
Neodoljivo hrskav tonkatsu baš kao iz srca Japana
Ovog svibnja Gastrolovci i METRO Hrvatska te vode na gastro putovanje svijetom, a druga postaja je Japan, mjesto gdje s…
nedjeljni ručak
Bolje ne može: Svinjsko pečenje s krumpirima
Neodoljivo jelo - svinjsko pečenje s krumpirima - bit će gotovo u tek nešto više od sat vremena!
vrijeme roštilja
Spare ribs i loin ribs: svinjska rebarca stvorena za roštilj
Omiljeni Ravlićev mesar slaže se s onom starom "nema tice do presice", te za nadolazeću sezonu roštilja preporučuje nov…
Usudiš se probati?
Starbucks u Kini nudi kavu s okusom svinjetine
Povod za ovaj neobičan okus kave (kava s okusom svinjetine) jest kineska nova godina, a moći će se kušati u 25 odabrani…
ne skrivamo oduševljenje!
Chef Dino Galvagno od jedne svinje skuhao sjajnu večeru
Prepuno zagrebački Rougemarin bio je dokaz koliko ljubitelji fine hrane jedva čekaju svaku priliku da kušaju jela s pot…
novogodišnje pečenje
Sočna svinjetina punjena marelicama
Ako pripremaš novogodišnju gozbu i želiš svinjetinu pripremiti na malo drugačiji način, svinjetina punjena marelicama i…
hrskavo i sočno
Pečeni odojak - zvijezda novogodišnjeg stola
Odojak je najslađi u prosincu i početkom siječnja i to kada ga pripremiš hrskavog i mekog - u vlastitoj pećnici
Nema tice do prasice
Vikendom: Sporo pečeni svinjski vrat i pikantna salsa
Ne znam kako je kod vas, ali kod mene je nedjelja oduvijek bila predviđena za neko fino meseko. S obzirom na to da sam …
autohtone namirnice
Meso turopoljske svinje pod zaštitom EU!
Meso turopoljske svinje je 45. hrvatski proizvod zaštićene oznake zemljopisnog podrijetla. A osim ove odlične vijesti d…
sočan ručak