Sendvič-kroasani s lososom, jajima, lukom i salatom

Od najdražeg kroasana napravite sendvič s lososom bogatim omega 3 masnim kiselinama i tako svoj gablec učinite zdravijim izborom
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: više od 180 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Srednje

Kalorija po osobi: 29

Potrebno vam je

  • 100 g dimljeni losos
  • 0.50 kom luk ,crveni
  • jaje kokošje
  • 1 šaka rukola
  • kapari
  • ulje maslinovo
  • sol

Priprema

  1. Pripremite tijesto i ispecite prazne kroasane. Pecite ih na 170°C oko 15 minuta, odnosno dok ne dobiju boju. Pustite ih da se ohlade oko pet minuta, a za to vrijeme skuhajte jaje. Kad je kuhano, ohladite ga i ogulite pa narežite na ploške.
  2. Pažljivo zarežite kroasan po duljini. Preko polovice složite malo rikole pa posolite i zalijte uljem. Pospite kaparima, dodajte ploške jaja pa lososa. Zatim dodajte kolute luka i poklopite drugom polovicom kroasana.

Izvor Skuhatćute

Posjeti Gastro.hr