gastro postao
Od najdražeg kroasana napravite sendvič s lososom bogatim omega 3 masnim kiselinama i tako svoj gablec učinite zdravijim izborom
Vrijeme pripreme: više od 180 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Srednje
Kalorija po osobi: 29
Potrebno vam je
- 100 g dimljeni losos
- 0.50 kom luk ,crveni
- jaje kokošje
- 1 šaka rukola
- kapari
- ulje maslinovo
- sol
Priprema
- Pripremite tijesto i ispecite prazne kroasane. Pecite ih na 170°C oko 15 minuta, odnosno dok ne dobiju boju. Pustite ih da se ohlade oko pet minuta, a za to vrijeme skuhajte jaje. Kad je kuhano, ohladite ga i ogulite pa narežite na ploške.
- Pažljivo zarežite kroasan po duljini. Preko polovice složite malo rikole pa posolite i zalijte uljem. Pospite kaparima, dodajte ploške jaja pa lososa. Zatim dodajte kolute luka i poklopite drugom polovicom kroasana.
Izvor Skuhatćute