T-bone steak

Neka T bone steak bude zvijezda vašeg ručka kojim ćete oduševiti ukućane
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 1

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 1381

Potrebno vam je

  • 550 g junetina 
  • sol
  • svježe mljeveni papar
  • senf
  • ulje suncokretovo
  • čili papričica

Priprema

  1. Napravite marinadu od navedenih začina i premažite meso (juneći ramstek s kosti i dijelom junećeg bifteka) najmanje 24 sata prije pečenja.
  2. Pecite na izuzetno jakom grillu prema vlastitoj želji stupnja pečenja (krvavo,srednje ili jače pečeno).
  3. Za prilog možete ponuditi hrskavo pečeno povrće (1 manja crvena paprika svježa, 1 manja zelena paprika svježa, pola tikvice) na žaru ili krumpir u kori.

Izvor Slobodan Ponjan Pavor

Posjeti Gastro.hr